Få ungdom tilbake til bygda!

Frosta Høyre ser inn i fremtiden og går til valg på å jobbe for ungdom på bygda.

Bedre tilbud for ungdom: Bygde-Norge trenger ungdommer om bygda skal leve videre inn i fremtiden. Derfor satser Frosta Høyre på tilbud for ungdom, skriver Oda Hollingsæter. Foto: © Ove Bergersen / NN / Samfoto
Bedre tilbud for ungdom: Bygde-Norge trenger ungdommer om bygda skal leve videre inn i fremtiden. Derfor satser Frosta Høyre på tilbud for ungdom, skriver Oda Hollingsæter. Foto: © Ove Bergersen / NN / Samfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss ungdommer flytter fra bygda og inn til byene etter videregående for å studere, jobbe eller oppleve hva storbyen har å tilby.

Og det er bra: De fleste av oss som har vokst opp i en liten bygd vet at vi har godt av å se noe annet enn det vi alltid har sett, treffe andre mennesker enn de vi har kjente hele livet og få nye impulser fra mennesker som er annerledes enn oss selv.

Vi må bare sørge for at bygde-Norge er attraktivt nok å komme tilbake den dagen vi bestemmer oss for å bli voksne og etablere oss. Bygde-Norge trenger ungdommer om bygda skal leve videre inn i fremtiden. Politikerne på bygda bør ta ansvar og sikre at sin bygd har gode nok tilbud å komme med til ungdommer.

Derfor er jeg glad for at mitt parti, Frosta Høyre, ser inn i fremtiden og går til valg på å jobbe for ungdom på bygda.

Dette gjør vi ved å legge til rette for videre næringsutvikling for å skaffe flere arbeidsplasser, og vi vil opprette en gründer-pris. Vi går til valg på ett barnehageopptak uavhengig av når på året barnet ditt er født. Vi vil legge til rette for at du enkelt skal kunne få deg en tomt for å bygge deg hus. Vi har jobbet hardt for fiberutbygging til hele bygda, og nå graves det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.