Fabian Stang uegnet som ordfører?

«Nå må dere ta dere sammen. Slutt å plag Fabian Stang. Bedre ordfører kan vi ikke få. Legg sjalusien deres til side. T.K.

«Dette er i aller høyeste grad relevant for Stang sin eventuelle framtid som Oslos ordfører. Det sier noe om personen, på samme måte som at Bush sin brokete fortid i oljebransjen er relevant og interessant i hans virke som president. At stang ikke innser dette selv svekker ham bare ytterligere.

Sander Xavier

«Sannheten er at Høyre har vist litt av sitt sanne jeg i valgkampen. Det er et parti for og av overklassen. Problemet er at venstresiden er tannløse, de er så redde for å framstå som «uansvarlige» at de ikke vil skattlegge snylterne så det svir. Hva er galt med eiendomsskatt på boliger verdt mer enn 6? SEKS! millioner?!!! Hallo!

Ultramagenta

«Kampanjen mot Høyre i Oslo fortsetter. Først Per Ditlev-Simonsen, så Toril Fiskarstrand og nå Fabian Stang. Lurer på hvem som blir neste Høyre-mann eller kvinne som skal henges ut av media.

G.

«Altså, dette var ikke noe som «bare skjedde», eller «løp løpsk». Det høres meget velregissert ut. At en person som sitter i en slik viktig stilling som advokat er, gjør slikt, er alvorlig.