Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Facebook innrømmer skyld for at batteriet på Iphonen din har vært dårligere i det siste

Noen av feilene er fikset, og det jobbes med resten.

Displaying social media network apps on the screen of an iPhone 6 in Berlin on 21 Ocotber 2015. Photo: picture alliance /Robert Schlesinger
Displaying social media network apps on the screen of an iPhone 6 in Berlin on 21 Ocotber 2015. Photo: picture alliance /Robert Schlesinger Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Har du Iphone som plutselig har fått mye dårligere batteri? Sannsynligvis har det mye med Facebook-appen å gjøre. I går kveld norsk tid, la Ari Grant, en av de tekniske sjefene for iOS i Facebook ut en melding på nettsamfunnet. Wired omtalte historien kort etter.

CPU-spin «Vi hørte nylig at noen opplevde problemer med batteriet med iOS-appen til Facebook, og har lett etter grunnene til dette», skriver han.

De fant blant annet en CPU-spin, som forklares lettfattelig og morsomt av Grant som «et barn i en bil som spør: "Er vi framme ennå? Er vi framme ennå? Er vi framme ennå?", men hvor spørsmålet ikke bidrar til å nå ankomststedet.» Dette har naturligvis konsekvenser for batteriet.

Det andre problemet handlet om lyden. Dersom du går ut av Facebook-appen etter å ha sett en video, står lydsjesjonen fortsatt på, selv om det ikke kommer noe lyd.

Noe er fikset Noen av feilene ble ordnet med versjonen som ble frigitt i går, mens det fortsatt er en del problemer igjen, som de jobber med nå.

Grant benektet samtidig at batteriproblemene hadde noe med den nye posisjonstjenesten, som Wired skriver det har vært spekulasjoner om.

VÆRSÅGOD:  Den beste kommentaren under Grants innlegg.
VÆRSÅGOD: Den beste kommentaren under Grants innlegg. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!