Facebook nede

Verdens største nettsamfunn forener nok en gang brukerne. Denne gang i teknisk frustrasjon.

NEDE: Facebook-brukere over hele verden opplever i kveld at de ikke kommer inn på nettsamfunnet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NEDE: Facebook-brukere over hele verden opplever i kveld at de ikke kommer inn på nettsamfunnet. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

||| (Dagbladet):Facebook-brukere over hele verden opplever i kveld at de ikke kommer inn på nettsamfunnet.

Uventet teknisk feil Årsaken skal ifølge nettstedet wireupdate være en «uventet teknisk feil». «Facebook kan være tregt eller utilgjengelig for noen på grunn av problemer med siden. Vi jobber for å ordne dette raskt» melder Facebook på sin Twitter-profil.

Facebook-tilgangen skal ha forvunnet torsdag ettermiddag, og diskusjonen går allerede heftig på Twitter.

De tekniske problemene rammer imidlertid ikke alle Facebook-brukere. Enkelte opplever at de klarer å logge seg inn, men at bevegelsene på nettsamfunnet går tregere enn vanlig.

Underleverandør Dette er ikke første gang Facebook sliter med tekniske problemer. Også i går opplevde mange problemer med å logge seg inn, og med å følge med på vennenes oppdateringer på nettstedet. Problemet skal da ha vært hos en underleverandør av Facebook. 

VG Nett skriver at også de opplevde tekniske problemer i går kveld. Det skyldtes brudd på en fiberoptisk linje hos underleverandøren Ventelo.