DEBATT

Face/Off: Sannheten om Renee

Bildene av en 45 år gammel Hollywoodstjerne går verden rundt, etterfulgt av fnising, gisping og nådeløse kommentarer. Hvorfor?

UGJENKJENNELIG: Sladrestedet Gawker trykket ti -  10 -  bilder av Renees ankomst på den røde løperen med den samme billedteksten på alle: «Dette er et bilde av Renee Zellwegger».
UGJENKJENNELIG: Sladrestedet Gawker trykket ti - 10 - bilder av Renees ankomst på den røde løperen med den samme billedteksten på alle: «Dette er et bilde av Renee Zellwegger». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Tenke seg til.

Alt fra CNN til Time glemmer ebola, svensk ubåtjakt, syrisk borgerkrig og ISIL-terrorister fordi datteren til Kjellfrid Irene Andreassen fra Kirkenes har vært hos en plastisk kirurg.

Men datteren til Kjellfrid er ikke hvem som helst.

Det vil si, hun var på nippet til å bli hvem som helst helt til hun dukket opp på tirsdagens glamorøse Women in Hollywood Awards, arrangert av feministpublikasjonen Elle.

Dattera til a’ Kjellfrid heter nemlig Renee Zellwegger.

Nå finnes det ingen som egentlig husker navnet på noen av filmene Renee har spilt i siden Bridget Jones på randen i 2006, og savnet etter henne har vært like lite målbart som savnet etter Meg Ryan og Winona Ryder.

Likevel klikket det fullstendig for planeten Jordens nyhetsredaksjoner da Renee viste seg på Elles «hyllest til kvinnene»-fest.

Fordi Renee så ikke lenger ut som Renee.

«Er det deg, Renee?!» skrek CNN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer