Fædrelandsvennen stanser nettdebatt

Etter omfattende misbruk

av debattfunksjonen på

Fædrelandsvennens

nettsider har sjefredaktør

Hans-Christian Vadseth

besluttetå stanse all

nettdebatt, meldte NTB i går.

«For et folk. Hvordan har vi blitt da folkens? Er det «drittsekk-faktoren» som er stas? Ser sånn ut. Det er infantilt. Å slenge med leppa er enkelt. Å argumentere krever noe av deltakerne. På tide å kreve endel av den personen vi ser i speilet hver dag.

ek

«Det er antakelig sånn det vil være, at noen ikke tør å stå for det de selv mener, og derfor dekker seg under andres navn. Det er ergelig, for det er med på å ødelegge for andre. Men det er jo også et av demokratiets spilleregler, så nettdebatter bør ikke avskaffes av den grunn. Det kan også godt være at når brølere og misbrukere har fått rast fra seg, så roer det hele seg igjen.

Pelle«Det er flere grunner til at folk velger å være anonyme, men vi må likevel tilstrebe å holde en saklig tone. Det å registrere nicket sitt er nyttig fordi du skaper en gjenkjennelig identitet for ditt nick. ArneBjarne står i alle fall for alt han har skrevet.

ArneBjarne«FrP har en egen avdeling som driver med "autentiske" innlegg i alle landets debattspalter. Grundig lært fra republikanernes virksomhet i USA! Det er slik Frp driver valgkamp og offentlig debatt her i landet. Var det noen som nevnte Zimbabvwe-metoder?

Odd Martin Lundbø