Eurovision-finalen

- Faen meg det dårligste jeg har hørt

Madonnas sure sang gjorde Per Sundnes forbannet.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høydepunktet under gårsdagens Eurovision-finale i Tel Aviv skulle være Madonna. Popikonet skulle drysse stjernestøv over Europa, men det ble noe helt annet enn glam, glitter og konfetti vi fikk.

MGP-entusiast og mangeåring MGP-general i NRK - og Madonna-fan - Per Sundnes er ikke nådig i omtale av Madonna etter gårsdagens opptreden.

Fikk proseccoen i halsen

- Det er faen meg det dårligste jeg har hørt. Her kommer Madonna og serverer oss dette. Mener hun at vi europeere skal ta til takke med noe sånt, med dette, spør Per Sundnes.

Han så, i likhet med 200 millioner andre tv-seere, finalen - og satte prosecco-boblene i vrangstrupen.

- Madonna er yppersteprestinnen av sing- og playback. Hun er dronninga av alle vokalhjelpemidler, så hvorfor tok hun ikke med «Like a Prayer»-kassetten og mimet. Da ville vi blitt skånet for dette, sier Sundnes til Dagbladet.

- Kveldens dårligste artist

Per Sundnes spør seg selv hva som skjedde, og blir svar skyldig. Noen stor vokalist har hun aldri vært, hevder han. Derfor er hun også kjent for å «kamuflere» seg med korister, autotune og playback - alt som kan hjelpe til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer