Fagforeningsproblemer

Liz Hurley har ikke bare problemer med den amerikanske filmskuespillerforeningen. Nå viser det seg at hun ble kastet ut av den britiske foreningen for to år siden. Grunnen var at hun ikke betalte medlemsavgiften.

Elizabeth Hurley var tidligere denne uken i klammeri med den amerikanske filmskuespillerforeningen. Da slapp hun med en advarsel. Det gjorde hun ikke for to år siden. Da ble hun nemlig kastet ut av den britiske skuespillerfagforeningen.

Hurley er best kjent som samboer med skuespilleren Hugh Grant. Forholdet tok slutt tidligere i år, og nå kan det se ut som om det nærmer seg slutten for hele hennes karriere.

Hurley kom på kant med den amerikanske fagforeningen Screen Actors Guild, etter å ha vært med på en reklamefilm mens fagforeningen var i streik.

Streikebryteren Hurley ble møtt av sinte demonstranter, og det var snakk om at hun ville bli kastet ut av foreningen. Det ville ført til slutten på karrieren hennes i Hollywood. For uten fagforeningskortet får en ikke jobbe som skuespiller i 'Tinsel Town'.

Den angrende Hurley donerte derfor nærmere 200 000 kroner til fagforeningen, og de vurderer nå å ikke reagere på streikebryteriet hennes.

Mens den amerikanske fagforeningen lar Hurley få en sjanse til, var det ingen nåde hos britiske Equity. De sparket henne rett ut, etter at medlemskontigenten sluttet å komme til dem.

Men mens fagforeningskortet er en nødvendighet i Hollywood, har ikke Equity samme status som Screen Actors Guild. Derfor kan det fortsatt skje at Hurley dukker opp i britiske filmer.