Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Faith Hill

Spekulativ og totalt unødvendig samling ikke engang fansen trenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjenbruk er viktig, men det er grenser for hvor mange ganger det samme produktet kan resirkuleres. Faith Hill (og Warner) må nærme seg en rekord når det gjelder terping på gamle låter. For én ting er «best of»-plater, noe annet er nye utgaver med delvis nye mikser. Kan de ikke finne noen nye sanger?

Det tok tid før Hill slo igjennom i Europa, og det har ført til spesialutgaver av eldre plater. «Countryartisten» Hill er blitt underholdnings-, pop- og danceartisten Hill, her blant annet med enda en versjon av «This Kiss» (den fjerde på fire utgivelser!), to versjoner (hvorav en ny radiomiks) av hitlåta «Breathe» (som også forekom i to mikser på fjorårets europeiske utgave av albumet «Breathe», opprinnelig sluppet i USA i 1999...), flere andre låter fra «Breathe» samt en slett versjon av Hills (og Janis Joplins) gamle hit «Piece Of My Heart».

Faith Hill er pen og flink til å synge, men nå må det tenkes nytt!

Hele Norges coronakart