Faith No More oppløst?

Vi siterer fra web-sida:«Denne gangen er det offisielt: Faith No More er oppløst.»Fra den offisielle pressemeldinga:«Etter 15 fruktbare år har Faith No More bestemt seg for å gjøre slutt på spekulasjonene om at bandet skal oppløses - ved å... gjøre slutt. Medlemmene står samla bak beslutninga.»Det heter videre at ytterligere kommentarer ikke vil bli gitt, og at medlemmene nå vil konsentrere seg om andre prosjekt.Bandet takker samarbeidspartnere og fans.

- Tror ikke på det

- Faith No Mores agenter har ingen kommentar. Dette er den knappe kommentaren Toffen Gundersen i Quart-festivalen vil gi på bakgrunn av meldingene om at Faith No More er oppløst.

Det er det velrennomerte agentbyrået International Talent Booking (ITB) i London som legger opp turnéene for Faith No More. Ifølge Toffen Gundersen er sjefen i ITB på ferie, men assistenten svarer omlag slik:- Vi har hørt ryktene, men tror ikke noe på dem. I hvert fall ikke før vi har snakka med bandets management...Vi lover å komme tilbake så fort det er noe å melde.