FAKE NEWS AVSLØRER:Nettavisen bedriver lystgassjournalistikk og Erna er en særoppgave verdig

Fake News er verdensledende fra og med i dag.

ERNA OG DE TRE NIDVISE MENN: Erna Solberg holdt en fabelaktig tale dagen etter nyttårsaften med tanke på at det var en særoppgave hun leste. Her ser vi vår statminister etter at hun rett før jul utnevnte tre nye nidvise menn til sin regjering. Foto: Lars Eivind Bones.
ERNA OG DE TRE NIDVISE MENN: Erna Solberg holdt en fabelaktig tale dagen etter nyttårsaften med tanke på at det var en særoppgave hun leste. Her ser vi vår statminister etter at hun rett før jul utnevnte tre nye nidvise menn til sin regjering. Foto: Lars Eivind Bones. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fake News er et virilt pressebyrå som holder til litt til høyre i ei tverrgate på Fagerborg i Oslo. Vi er nå 122 deltidsansatte som alle sammen tror vi finner opp alfabetet, nyheter, musikk, film, sport, litteratur og politiske analyser hver eneste dag. Vi tror vi har fasitsvar på alt som skjer i verden fordi vi tidligere jobbet i faste stillinger i tradisjonelle medier. Vi er online 28 timer i døgnet og vi ler høyt av alle som skriver og tar bilder som trykkes på døde trær.

Vi er døgnets konger og dronninger, vi sjekker aldri ei god historie, vi sjekker ikke om du har en agenda, vi sjekker ikke om det du bringer til torvs kan støte andre, vi har åpne kommentarfelt for alle fordi vi tror på de frie og uavhengige stemmene og vår redaktør snakker ganske rart med mye vann munnen og han liker best å se seg selv i speilet, men han er vår. Fake News er kommet for å bli. Noen mener vi likner på nasjonens fantastiske Nettavisen, det er feil, det er de som likner på oss. Nettavisen er lystgassjournalistikk i forhold til oss, Nettavisen er som den dårlige skoleavisa, Nettavisen er den blå konfirmasjonssangen nedtegnet av den småfulle tante Grønn fra Møre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer