Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

FAKE NEWS AVSLØRER:Nettavisen bedriver lystgassjournalistikk og Erna er en særoppgave verdig

Fake News er verdensledende fra og med i dag.

ERNA OG DE TRE NIDVISE MENN: Erna Solberg holdt en fabelaktig tale dagen etter nyttårsaften med tanke på at det var en særoppgave hun leste. Her ser vi vår statminister etter at hun rett før jul utnevnte tre nye nidvise menn til sin regjering. Foto: Lars Eivind Bones.
ERNA OG DE TRE NIDVISE MENN: Erna Solberg holdt en fabelaktig tale dagen etter nyttårsaften med tanke på at det var en særoppgave hun leste. Her ser vi vår statminister etter at hun rett før jul utnevnte tre nye nidvise menn til sin regjering. Foto: Lars Eivind Bones. Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fake News er et virilt pressebyrå som holder til litt til høyre i ei tverrgate på Fagerborg i Oslo. Vi er nå 122 deltidsansatte som alle sammen tror vi finner opp alfabetet, nyheter, musikk, film, sport, litteratur og politiske analyser hver eneste dag. Vi tror vi har fasitsvar på alt som skjer i verden fordi vi tidligere jobbet i faste stillinger i tradisjonelle medier. Vi er online 28 timer i døgnet og vi ler høyt av alle som skriver og tar bilder som trykkes på døde trær.

Vi er døgnets konger og dronninger, vi sjekker aldri ei god historie, vi sjekker ikke om du har en agenda, vi sjekker ikke om det du bringer til torvs kan støte andre, vi har åpne kommentarfelt for alle fordi vi tror på de frie og uavhengige stemmene og vår redaktør snakker ganske rart med mye vann munnen og han liker best å se seg selv i speilet, men han er vår. Fake News er kommet for å bli. Noen mener vi likner på nasjonens fantastiske Nettavisen, det er feil, det er de som likner på oss. Nettavisen er lystgassjournalistikk i forhold til oss, Nettavisen er som den dårlige skoleavisa, Nettavisen er den blå konfirmasjonssangen nedtegnet av den småfulle tante Grønn fra Møre.

Fake News kan opplyse om at i morgen vil vi avsløre at Erna Solbergs nyttårstale var et plagiat av en særoppgave fra en videregående skole i Bergen by, at nyttårstalen til Harald Rex var skrevet av politimester Bastian og at om 17 dager innsettes Donald Trump som president, men at han etter to timer som president ønsker å trekke seg fordi han bestemmer seg for å skifte kjønn og bli ei sexy førstedame.

Ja, Fake News leverer på nesten alle plattformer, også innenfor sjakk der vi nå kan avsløre at Magnus Carlsen oppførsel etter sølv i VM var et resultat av at han hadde spist for store porsjoner av tilslørte bondepiker i pausen. Fake News støtter dog hans oppførsel fordi han er jo tross alt F6 aka trassalderen. Ikke helt ulikt justisministeren, den blide mannen som i løpet av seks måneder må gå av fordi han begynner å høre stemmer fra gulvet og begynner å tro at hele hans politisk grunnfundament er feil. Hør, hør, les, les: Fake News.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!