Falck gir ut bok om Quartfestivalen: - Kommet fram til uendelig mye bra

Både artister, bransjefolk og frivillige bidrar.

LOVER GODE HISTORIER: Christer Falck gir ut boka med foreløpig har arbeidstittel «Boka om Quartfestivalen» på eget forlag. Det er imidlertid Arvid Skancke-Knutsen, med bidragsytere som skal sørge for innholdet. Foto: TV 2
LOVER GODE HISTORIER: Christer Falck gir ut boka med foreløpig har arbeidstittel «Boka om Quartfestivalen» på eget forlag. Det er imidlertid Arvid Skancke-Knutsen, med bidragsytere som skal sørge for innholdet. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mye er vært sagt og skrevet om Quartfestivalen, men ifølge Christer Falck finnes det fortsatt historier å fortelle.

I forbindelse med 25-årsjubileet til sommeren, gir Falck Forlag ut en bok om nettopp Quartfestivalen, ført i pennen av Arvid Skancke-Knutsen. 

En av initiativtakerne er også Toffen Gunnufsen, som i sin tid startet festivalen og har jobbet med både Hove og Skral siden han ga seg i Kristiansand i 2006.

- Det blir et dypdykk i festivalens historie, men hovedfokus på musikken. Den er lagt opp slik at hvert år skal få hvert sitt kapittel. Det blir noen faste spalter, i tillegg til at vi har gjester som bidrar med sine historier, sier forlagseier Christer Falck til Dagbladet.

På jakt etter par på ikonisk bilde Boka, som foreløpig har arbeidstittelen «Boka om Quartfestivalen», vil inneholde tekster fra blant andre musikkjournalister, artister, bransjefolk, og frivillige som har jobbet backstage.

- Jeg tror den vil bli morsom å lese for alle som har vært på festivalen. Den vil blant annet inneholde historier om artister som har gjort de rareste ting opp gjennom. Vi har gravd og kommet fram til uendelig mye bra, sier Falck.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer