Faldbakken, Knut

Bibliografi:

  • Nattefrost (kriminalroman) 2006
  • Grensen (kriminalroman) 2005
  • Baldemar. En fortreffelig bjørn! (barnebok) 2005
  • Turneren (kriminalroman) 2004
  • Alle elsker en hodeløs kvinne (kriminalroman) 2002
  • Frøken Snehvit (roman) 2000
  • Alt hva hjertet begjærer (roman) 1999
  • Eksil (roman) 1997
  • Når jeg ser deg (roman) 1996
  • Tør du være kreativ (essays) 1994
  • Ormens år (roman) 1993
  • Til verdens ende (roman) 1991
  • Evig din (roman) 1990
  • Bad boy (roman) 1988
  • Livet med Marilyn (skuespill) 1987
  • Glahn (roman) 1985
  • Bryllupsreisen (roman) 1982
  • To skuespill (skuespill) 1981
  • E 18 (roman) 1980
  • Adams dagbok (roman) 1978
  • Tyren og jomfruen (skuespill) 1976
  • Sweetwater (Uår) (roman) 1976
  • Aftenlandet (roman) 1974
  • Insektsommer (roman) 1972
  • Maude danser (roman) 1971
  • Eventyr (noveller) 1970
  • Sin mors hus (roman) 1969
  • Den grå regnbuen (roman) 1967