Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Faldbakken, Knut

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Nattefrost (kriminalroman) 2006
  • Grensen (kriminalroman) 2005
  • Baldemar. En fortreffelig bjørn! (barnebok) 2005
  • Turneren (kriminalroman) 2004
  • Alle elsker en hodeløs kvinne (kriminalroman) 2002
  • Frøken Snehvit (roman) 2000
  • Alt hva hjertet begjærer (roman) 1999
  • Eksil (roman) 1997
  • Når jeg ser deg (roman) 1996
  • Tør du være kreativ (essays) 1994
  • Ormens år (roman) 1993
  • Til verdens ende (roman) 1991
  • Evig din (roman) 1990
  • Bad boy (roman) 1988
  • Livet med Marilyn (skuespill) 1987
  • Glahn (roman) 1985
  • Bryllupsreisen (roman) 1982
  • To skuespill (skuespill) 1981
  • E 18 (roman) 1980
  • Adams dagbok (roman) 1978
  • Tyren og jomfruen (skuespill) 1976
  • Sweetwater (Uår) (roman) 1976
  • Aftenlandet (roman) 1974
  • Insektsommer (roman) 1972
  • Maude danser (roman) 1971
  • Eventyr (noveller) 1970
  • Sin mors hus (roman) 1969
  • Den grå regnbuen (roman) 1967

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!