Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Falkeid, Kolbein

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Vind, eple (dikt) 2003
  • Samlede dikt (dikt) 2003
  • Utestengt (dikt) 2001
  • Enslige utsikter (dikt) 2000
  • De store strendenes samtale (dikt i utvalg) 2000
  • Utrøstelig bøddel (dikt) 1997
  • Linedanseren (dikt) 1996
  • Gjest (dikt) 1995
  • Bølgelengder (dikt i utvalg) 1991, 1993
  • En annen sol (dikt) 1989
  • Kaffekjelens vinger (dikt) 1988
  • Gledespunkter 1985
  • De andre (dikt) 1984
  • Trekket vestover (dikt) 1984
  • Redningsforsøk (dikt) 1983
  • Robinson 1981
  • Noen skritt unna (dikt) 1980
  • Terroristene (skuespill) 1980
  • Vagabondering (dikt) 1979
  • Opp- og utbrudd (dikt) 1978
  • Senghors sanger (dikt) 1976
  • Horisontene (dikt) 1975
  • Afrika, mitt Afrika (dikt) 1974
  • Reisenotater (dikt) 1973
  • Gjenskinn (dikt) 1971
  • Dissonans 1968
  • Vi 1966
  • Gjennom et glass-skår (dikt) 1962