Falt pladask for haremet

«Fatso»-regissør Arild Fröhlich synes Octopussy er den flotteste Bond- dama. Eller rettere sagt: Livvaktene hennes.

- Hm. Jeg ser jo nå at jeg har forandret litt smak siden jeg var 12 år, sier Fröhlich der han klikker seg rundt på Dagbladets nettsider på jakt etter sin ungdoms forelskelse. «Fatso»-regissøren var nemlig storfan av James Bond-filmene da han var yngre.

- Fra jeg var 12 til jeg var 15 så jeg omtrent alle filmene på video, men de seineste åra er det dessverre blitt mindre, altså.

Original vaktstyrke

Derfor må han friske opp minnene av ungdommens forførersker på www.dagbladet.no/film. Her presenterer vi denne uka de ulike Bond-damene og ber deg om å kåre den aller flotteste.

- Der er hun! Octopussy, eller Maud Adams, som hun heter i virkeligheten. Hun ga meg et eller annet, men jeg kan ikke huske at hun så såpass gammel ut. Hun var sjefen for et lite harem av damer, var hun ikke?

- Palasset hennes var vel utelukkende bevoktet av kvinnelige gymnaster.

- Da var det nok det. Jeg falt ikke pladask for Maud Adams, men for haremet hennes.

To på topp

REGISSØRENS FAVORITT: Arild Frølich stemmer på Maude Adams som sin favoritt blant Bond-damene. Foto: JAMESBOND.NO
REGISSØRENS FAVORITT: Arild Frølich stemmer på Maude Adams som sin favoritt blant Bond-damene. Foto: JAMESBOND.NO Vis mer

Som regissør for høstens mest kjønnsfokuserte norske film, uttaler Fröhlich seg med en viss autoritet. Likevel må han se favoritten sin langt ned på lista over de mest populære Bond-damene.

Godt over 7000 lesere har til nå avgitt sin stemme på Dagbladet nettsider. Maud Adams ligger så langt på en beskjeden 13 plass.

Med over 1600 stemmer hver og bare et par stemmer mellom seg, kniver Halle Berry fra «Die Another Day» og Ursula Andress fra «Dr. No» om førsteplassen.

Falt pladask for haremet
Falt pladask for haremet