Fame for alltid

Her står musikalstjernen Jannike Kruse (28) midt i prøvene til «Fame» og tenker at det snart kunne vært greit å slippe å synge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I FOAJEEN PÅ Chat Noir ligger det plakater. Muffe og Gækki, New Kids On The Block, David Lee Roth, Samantha Fox og Ralph «Karate Kid» Macchio. T-skjorter med trykk av Morten Harket i skinnrem-rundt-hånden-perioden ligger strødd utover gulvet. Mens inne på scenen har Orji Okoroafor, kjent fra «Idol», akkurat prøvd å gjennomføre en slags breakdancemanøver, det gikk sånn passe, han knuste mikrofonanlegget sitt i bakken, det blir en liten pause.

Så kommer hun ut på scenen. Tenåringsjenta Serena Katz, alias 28-årige Jannike Kruse fra Fredrikstad. En av landets få skolerte musikalartister, som etter endt utdannelse ved den prestisjetunge musikalhøyskolen i Gøteborg, har hatt kritikerroste hovedroller i musikalene «Den syngende Frøken Detektiv» og «Annie Get Your Gun». Nå skal hun synge en av sine to solosanger i musikalversjonen av «Fame». Sangen er «en skikkelig sviske av en ballade», sier hun, den handler om øyeblikket da hun finner ut at hun er forelsket i Nick Piazza, spilt av «Idol»-deltakeren Espen Grjotheim (26). Hun tror Nick er homofil. Eller gjør hun? Eller er det en måte å skjule for seg selv at hun har følelser for ham? Det hele er ganske innfløkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer