Familiefeider

Verdens mest unødvendige nyversjon av en film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Har du sett «Steg for Steg», den amerikanske komiserien som går i ettermiddagsrepriser på TVNorge noe sånt som annethvert år, kan du trygt spare deg for «Dine, mine og våre».

Ultraforutsigbar

Filmen er en remake av originalen med Lucille Ball og Henry Fonda fra 1968 - og 38 år seinere er denne filmen, mildt sagt, unødvendig.Dette er en sånn Hollywood-produksjonen der du fem minutter ut i handlingen ikke bare vet slutten, men også alt som kommer til å skje innen den tid. Når den ultraforutsigbare historien heller ikke er det minste morsom, kunne du fort blitt sittende og kikke desperat på klokka. Heldigvis er det én positiv ting å si om denne filmen: Den er bare 1 time og 28 minutter lang.

Endimensjonale

Den enslige åttebarnsfaren Frank (Dennis Quaid) og den enslige tibarnsmora Helen (Rene Russo) forelsker seg, gifter seg og flytter begge storfamiliene sine inn i et stort hus ved havet. Franks veloppdragne avkom, som er oppdratt med militær disiplin og skipsmetaforer, går imidlertid ikke overens med Helens viltre Steinerskole-bohemer av noen barn. Sammen legger de en plan for å skille de nygifte. Tenker du endimensjonale karakterer ? Du tenker helt rett. Tenker du en heseblesende rekke av bråk og forviklinger, med stadige innslag av bløtkakehumor? Jepp, rett igjen.Tenker du fiolingnikking, familieverdier og rørende hverdagslykke når barna innser at de liker de nye søsknene sine likevel? Å nei, du, det kan vi ikke røpe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer