Whitney Houston

Familien til Whitney prøver på nytt

Whitney Houston skal på turné, som hologram.

VAKKER OG TALENTFULL: Sangeren Whitney Houston nådde et høydepunkt i karrieren da hun spilte i filmen «The Bodyguard» med Kevin Costner. Samtidig slapp hun låta «I will always love you». Foto: NTB Scanpix
VAKKER OG TALENTFULL: Sangeren Whitney Houston nådde et høydepunkt i karrieren da hun spilte i filmen «The Bodyguard» med Kevin Costner. Samtidig slapp hun låta «I will always love you». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den gjenlevende familien til artist, skuespiller og superstjerne Whitney Houston (1963-2012) forteller at de gjør et nytt forsøk på en musikalsk gjenoppliving av den avdøde sangeren.

I 2016 lekket et klipp fra det amerikanske musikkprogrammet «The Voice» hvor sanger Christina Aguilera framførte en duett med Houston tolket som et hologram. Fansen raste. Kritikken gikk særlig på at projiseringen av Houston ikke liknet det grann på henne i virkeligheten og førte til at innslaget ble trukket og aldri vist, ifølge Rolling Stone.

En planlagt hologramturné var på den tida annonsert, men ble heller aldri noe av, skriver musikknettstedet.

- Handler om timing

De nye planene inkluderer derimot utgivelse av upublisert musikk fra 80-tallet, hologramkonserter, et Broadway-show og merkevareforretninger, skriver The New York Times. Familien mener alle skandalene som preget Houstons liv og virke har gjort at folket har glemt kunsten hennes. Nå vil de minne verden på hvem hun egentlig var.

- I tida før hun døde var det så mye negativitet knyttet til navnet hennes, det handlet ikke om musikken, sier Whitney Houstons svigerinne og tidligere manager, Pat Houston, til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer