Tom Petty:

Familien: Tom Petty døde av overdose

- Vi tror at smerten var uutholdelig, og at det er grunnen til overdosen, skriver familien på Facebook.

OVERDOSE: Natt til lørdag bekrefter familien til rockelegenden Tom Petty, at hans bortgang skyldes en utilsiktet overdose av smertestillende medikamenter. Foto: NTB Scanpix
OVERDOSE: Natt til lørdag bekrefter familien til rockelegenden Tom Petty, at hans bortgang skyldes en utilsiktet overdose av smertestillende medikamenter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) 3. oktober i fjor bekreftet familien til musikeren Tom Petty (66) hans bortgang. Nå opplyser de at obduksjonsrapporten viser at dødsfallet skyldes en utilsiktet overdose.

Mandag 2. oktober kom nyheten om at Petty var innlagt på sykehus, etter at han kvelden før ble funnet bevisstløs i sitt hjem i Malibu. Rundt klokka 06.00 den påfølgende tirsdagen bekreftet familien at han var død.

Han hadde hjertestans da han ble funnet, og ifølge TMZ ble han fraktet med ambulanse til UCLA Santa Monica Hospital, hvor han umiddelbart ble koblet til respirator.

På sykehuset skal det ha blitt fastslått at det ikke var tegn til hjerneaktivitet og det ble derfor besluttet å ikke holde ham kunstig i live, skrev NTB.

På Pettys egen Facebook-side skriver artistens kone, Dana, og datteren Adria at obduksjonsrapporten viser at han døde som følge av en overdose av forskjellige smertestillende medikamenter.

- Uutholdelig smerter

De opplyser om at Petty i forkant av hans bortgang led av flere alvorlige plager, blant annet lungesykdommen emfysem, kneproblemer og brukket hofte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer