Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Familiesex på øde øy

Hvis Nicky Silver var Gud, ville avisene vært fulle av overskrifter som dette. Takk og pris at han bare er dramatiker, for tida aktuell på Torshovteatret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Alt Nicky Silver skriver har utgangspunkt i sex, røyk og tv, sier Andrine Sæther. Hun spiller moren som innleder et forhold til sin elleve år gamle sønn mens de er fanget på en øde øy.

Historien handler om sønnen, Bishop, som i løpet av de fem årene mellom flystyrten og redningen forandrer seg fra en stammende, inntilbeins guttunge til den som har makten i forholdet til moren, forteller Andrine. Hun har en krevende og tekstrik rolle som krever full konsentrasjon. Samtidig har hun hovedrollen i filmen «Evas øye» etter Karin Fossums roman, som blir spilt inn i disse dager.

- Klart det blir slitsomt. Og det svir litt at du aldri har tid til noe utenom. Men nå har det vært ekstra mye, forteller Andrine. I ennå et år skal hun tilhøre Torshov-gruppa sammen med Jan Sælid, Trond Høvik, Anne Marit Jacobsen og Gisken Armand.

Det jeg savner aller mest i sånne hektiske tider er å bare kunne sitte og glo og ikke gjøre noen ting, sier Andrine. Men etter sommerferien har hun også mange planer. Hun skal både være med i Nationaltheatrets jubileumsfeiring, i Jon Fosses «Draum om hausten», samtidig som Torshovteatret skal sette opp et nytt stykke.

«Feite menn i skjørt» har premiere i kveld, og det er Carl Jørgen Kiønig som har regien.