Familievold blant innvandrere

«All vold bør stoppes Trude Ringheim, både den etnisk norske og den som forekommer blant innvandrerfamilier. Skjønner ikke hvorfor den ene volden er noe verre enn den andre.

Hjalmar

«Jeg håper Dagbladet vil fortsette å sette søkelyset på dette og legge press på politikerne. Det må være åpenbart at dersom vi skal lykkes med integrering av innvandrere, så må de lære seg språket vårt og spillereglene våre.

VAES Krøniker

«Å si at familievold er et innvandrertypisk fenomen blir som å si at incest og sexovergrep i familien er særnorsk, hvilket jo statistikk støtter opp. Men blir det riktig å slutte noe som helst fra slike generaliseringer?

Geir «Slutt å gjøre politiske poeng ut av innvandrere hver gang. Slike generaliseringer stemmer rett og slett ikke. De fleste innvandrerfamilier er gode familier.

Drittlei innvandrerunge «Jeg ønsker representanter fra innvandrerfamilier som sier dette eksisterer blant dere også, jeg ønsker mer engasjement fra dere i stedet for den samme gamle leksa «det gjelder ikke oss, tørk deres egen bak»! Hva om vi kunne stå sammen felles mot dette problemet?