The Weeknd:

Fan falt i døden

En 32 år gammel mann falt tolv meter etter konsert med superstjerna The Weeknd.

DØDE: En fan døde på konsert med The Weeknd. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
DØDE: En fan døde på konsert med The Weeknd. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det var på åpningsshowet av den nye turneen «The After Hours Tour» til The Weeknd at en 32 år gammel mann falt ned fra en rulletrapp. Nå skriver en rekke medier, blant andre Variety og The Independent at mannen døde.

Åpningskonserten til The Weeknd fant sted på Lincoln Financial Field i Philadelphia 14. juli. Til vanlig er stadionet hjemmearenaen til det amerikanske fotballaget Philadelphia Eagles.

REAGERER: «The Weeknd» sin opptreden i «Super bowl» har skapt reaksjoner. Vis mer

Ingenting kriminelt

Lokalt politi opplyser til The Philadelphia Inquirer at hendelsen skal ha skjedd like før klokka elleve på kvelden. Politiet har etterforsket hendelsen og mistenker at fallet skyldes en ulykke, og at ikke noe kriminelt ligger bak dødsfallet. Identiteten til den omkomne er ikke kjent.

Mannen skal ha sittet på håndløperen på rulletrappa da han falt ca. tolv meter, og han skal ha pådratt seg ekstreme hodeskader, skriver Variety. 32-åringen ble fraktet til Thomas Jefferson University Hospital og ble erklært død få minutter etter midnatt.

Ingen kommentar

Hendelsen skjedde trolig da konserten var over og publikum på vei hjem, sier Bob Lange i kommunikasjonsavdelingen til Philadelphia Eagles, til Variety.

Så langt har verken «Blinding Lights»-artisten eller turnepromotøren Live Nation kommentert saken.

I utgangspunktet skulle The Weeknd komme til Norge med turneen «The After Hours Tour». Først ble konserten utsatt fra 2021 til september i år, men seinere avlyst.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer