Fanatisme er den eneste form for viljestyrke som også svake sjeler kan ta del i

Sa Nietzsche til Søndre Fagerborgs utvalgte.

NEDRE FAGERBORGS HASJ, HÅNDJERN OG SPANER LAUG: Et av våre medlemmer ble i 1980 tatt med inn til avhør fordi vedkommende hadde sagt hysj purk, men onkel Politi var sikre på at han sa hasjpurk. Foto: Tom Stalsberg. 
NEDRE FAGERBORGS HASJ, HÅNDJERN OG SPANER LAUG: Et av våre medlemmer ble i 1980 tatt med inn til avhør fordi vedkommende hadde sagt hysj purk, men onkel Politi var sikre på at han sa hasjpurk. Foto: Tom Stalsberg.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hastemøte i går kveld på en hittil ukjent adresse i Oslo. Medlemmene kom i hopetall. Noen pent kledd, andre uten en tråd. De ankom i drosjer, med blålys, til fots, ble kjørt av elskerinner, kom halsende, med trikk, buss og på sykkel, og en ankom faktisk i fallskjerm, og selvsagt i ført lusekofte, hestehale og hagle. Så viktig var nemlig dette ekstraordinære styremøtet i Søndre Fagerborg Hasj, Hysj, Håndjern og Korrupsjon & CockerSpaner Laug (SFHHHOK&CSL).

Laugets forkvinne, forsøkt tatt av dage av sin ulvehund tre ganger siden 1957, åpnet møtet ved å erkjenne at hun er litt skyldig, mens sekretæren mente hun er litt uskyldig. Begge ble enige om at de nok hadde operert i gråsonen, men som sekretæren som poetisk sa det «I gråsonen søker sjelen etter det svarte og hvite, uavhengig av batong, løgn og inntekt».

Ingen andre av medlemmene forsto hva de to snakket om, men de ble enige om å ringe en advokat som ikke skyr elden, men som er kvikk i replikken, med et stort selvbilde, og som elsker å snakke i store bokstaver inntil det motsatte er bespist. Medlemmene slo seg til ro med hans telefoniske prosedyre og møtet kunne fortsett etter at paragraf Rev var opplest og ristet på hodet av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer