Fångad av en blotter

Carola Häggkvist ble i går antastet av en blotter mens hun forberedte seg til lørdagens svenske Grand Prix-finale.

«Overfallet» skjedde mens Carola ble intervjuet av Aftonbladet. Intervjuet var i full gang på artisthotellet Radisson SAS i Göteborg da en lettkledd herre i 40-årsalderen dukket opp - direkte fra hotellets spa-avdeling.

Ifølge Aftonbladet stilte mannen seg opp et par meter fra Carola, iført et stykke undertøy som var minimalt selv til tangatruse å være.

-  Hva synes du om underbuksene mine, Carola? spurte mannen utfordrende.

Carola rygget ifølge Aftonbladet umiddelbart. Uten å svare blotteren, søkte hun tilflukt i en annen del av lokalet - samtidig som personale og sikkerhetsvakter kom til.

Mannen ble raskt tatt hånd om. Han skal ha blitt gjenkjent som en notorisk blotter, en som mer enn gjerne slipper håndkledet og opptrer naken i spa-avdelingens garderobe så fort personalet viser seg.

Det er ikke først gang Carola føler seg truet. I 1983, da hun vant den internasjonale Grand Prix-finalen med «Främling», ble hun truet av en 27-åring som måtte i fengsel. En mann som påsto å være gift med Carola, tok seg i 1991 inn i stjernas hjem. Over en periode på to år rundt 1995 sendte en kunstner fra Lund en serie sex-sjikanøse brev til Carola. I 2004 opptrådte hun i GP til tross for trusler fra en mann i 30-åra. I 2004 tok en mann i 60-åra seg inn i kirken der hennes pappa skulle begraves.

Carola er favoritt i lørdagens Grand Prix med låta «Invincible».

 SLANK: Carola har nylig gjennomgått en 13-dagersdiett med kaffe til frokost, lunsj med egg, tomat og spinat og biff, sitron og salat til middag - samt én times trening hver dag. Foto: Sven Lindwall/Expressen
SLANK: Carola har nylig gjennomgått en 13-dagersdiett med kaffe til frokost, lunsj med egg, tomat og spinat og biff, sitron og salat til middag - samt én times trening hver dag. Foto: Sven Lindwall/Expressen Vis mer