Fångad av en stormvind...

Det har aldri vært noe lett ekteskap mellom Carola og Runar Søgaard. Ikke minst takket være pastor Søgaard, som ble superkjendis i både Norge og Sverige da han kapret Carola.

De to møtte hverandre første gang på en kristen konferanse i Tyskland i august 1987. November samme år forlovet de seg, men brøt forlovelsen etter noen måneder. Men de to møtte hverandre igjen i Chicago i 1989. Han fridde - og fikk ja.

24. februar 1990 forlovet de seg igjen. I mai giftet de seg i Livets Ords kirke med hele 4000 gjester, men ekteskapet var ugyldig juridisk sett, ettersom Ulf Ekman som foresto «vielsen» ikke er prest.

Så gikk det slag i slag for hele Sveriges og Norges nye store kjendispar: En nabo skjelte ut Runar: «Han kjører som faen. Jeg tør knapt å gå ut med hunden.» Innimellom frelsing av svaksynte eldre kvinner skjøt pastor Søgaard en rådyrbukk fra sitt soveromsvindu. Paret spiste bukken til middag, Runar fikk 6000 i bot og inndratt jaktlisensen.

Carola og Runar kjøpte seg etter hvert en bombesikker villa. Runar er en notorisk råkjører og er gang på gang blitt tatt i trafikkontroller. Han krasjet også Carolas nye luksusbil, en Mercedes kabriolet.

Runar innrømmet i et intervju i fjor at han har slått ned den norske fotomodellen Steffen Trulsen, som ble venn av Carola etter at de to møtte hverandre i St. Tropez. Han ba modellen og Gud om tilgivelse.

Og kunne røpe: - Jeg har nok brutt alle De ti bud. Men jeg har ikke drept noen.

Fångad av en stormvind...