Fans av Harry Bosch kan se fram til ytterligere to sesonger

Wandrups utvalgte: Sesong to er ute på DVD.

DRAMATISK: Titus Welliver som Harry Bosch og Jamie Hector som Jerry Edgar i TV-serien bygd på Michael Connellys romaner.
DRAMATISK: Titus Welliver som Harry Bosch og Jamie Hector som Jerry Edgar i TV-serien bygd på Michael Connellys romaner. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DVD: TV-serien «Bosch» er et strålende politiepos fra Los Angeles, denne endeløse byen helten i ledige stunder kan beskue fra sitt hjem med vid utsikt. Titus Welliver er perfekt i rollen som politimannen forfatteren Michael Connelly har oppkalt etter den nederlandske maleren Hieronymus Bosch (1450-1516).

Den første sesongen var bygd på romanene «Knokkelbyen», «Echo Park» og «Betongblondinen». Nå er andre sesong ute på DVD. Den bygger på «Trunk Music», «The Drop» og «The Last Coyote». Tredje sesong, som er bebudet neste år, er en miks av «The Black Echo» og «A Darkness More Than Night». En fjerde sesong er planlagt med premiere i 2018.

Her er mye å glede seg til. Sesong to er en høyoktan killer, med Bosch i skytteltrafikk mellom LA og Las Vegas. Kona og datteren blir dratt inn i dramaet, noe som øker Bosch’s adrenalinutladning betydelig.

Musikken er fortreffelig. Harrys sidekick Jerry Edgar spør på et visst tidpunkt hvem som spiller på plata som står på i bilen. Svaret er Sonny Rollins og Miles Davis i «Doxy», fra plata «Bags’ Groove» (1957). «Har du prøvd å lytte til noe moderne?» spør Edgar. Bosch svarer: «Ikke foreløpig.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer