Justin Bieber:

Fans blir ikke kvitt Bieber-billetter

Kun et par dager før superstjerna Justin Bieber (28) skal spille i Trondheim, prøver norske fans desperat å kvitte seg med billettene.

GIS BORT: Transportproblemer hindrer flere fans i å delta på Justin Bieber konserten i Trondheim i helga, og mange velger nå å gi bort sine billetter gratis. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
GIS BORT: Transportproblemer hindrer flere fans i å delta på Justin Bieber konserten i Trondheim i helga, og mange velger nå å gi bort sine billetter gratis. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til helga kommer ungpikeidolet Justin Bieber til Trondheim og skal lage show på Leangen Travbane. Konserten er en av bare fire konserter 28-åringen holder i Europa i år.

Arrangøren forteller at dette er den største konserten i Trondheims historie, og at de har solgt 40.000 billetter.

Det kanadiske ungpikeidolet har tidligere snudd Norge på hodet, blant annet i 2012 da han spilte på Operataket i Oslo og i 2015 da han stormet av scenen etter den beryktede vannsøl-hendelsen.

I år er det også rabalder knyttet til Biebers Norgesbesøk, men det på grunn av at norske fans desperat prøver å selge billettene sine til konserten. Det er bortimot umulig.

Saken ble først omtalt i Adresseavisen.

- Har «upsized»

Fullbooket fly og tog fra flere steder i landet har gjort det nærmest umulig for mange fans å komme seg til Trondheim.

Når Dagbladet fredag ettermiddag sjekker helgeavganger til Trondheim fra byene Oslo, Bergen og Stavanger, er det praktisk talt utsolgt hos flyselskapene Norwegian, Widerøe, Flyr og SAS.

Catharina Solli, kommunikasjonssjef i Widerøe sier til Dagbladet at de har økt setekapasiteten som følge av at svært mange ønsker å dra til Trønderhovedstaden i helga, men at billettene gikk fort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer