Fans giftet seg i «Game of Thrones»-stil

Kan det ende godt?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): «Game of Thrones» er kjent for sine litt dystre bryllupsfeiringer, så egentlig er det kanskje et rart valg å lage sin egen feiring av ekteskapet med et tema satt til fantasyuniverset.

Det er likevel nøyaktig det engelske Darren Prew og Kerry Ford har gjort, melder BBC.

Stor oppmerksomhet Bryllupet ble satt i stand gjennom en konkurranse arrangert av strømmeselskapet Blinkbox, og det må vel sies å ha vært et vellykket PR-stunt.

Den noe spesielle bryllupsfeiringen er nå gjenstand for oppslag i store medier som Buzzfeed og The Huffington Post.

Uansett, Prew og Ford var svært fornøyde over å bli ektet i fullt kostyme som Jon Snow og Daenerys Targaryen.

— Dette er ikke noe som skjer med normale folk hver dag, sier bruden ifølge BBC.

Far var Hodor Bryllupet fant sted ved Eastnor Castle, like ved Hereford. Det rapporteres at Khaleesi kom fra øst ridende på en hvit hest, mens bastarden Snow kom fra nord gående med to ulvehunder.

Også gjestene var kledd i passende kostymer — til sammen femti timer skal ha blitt brukt i sminkestolen — blant annet var brudgommens forlover utkledd som en White Walker og brudens forlover som wildlingen Ygritte. Brudgommens bror var kledd som Khal Drogo.

Brudens far var Hodor, noe som trolig innebar en noe begrenset tale ved middagen seinere (Hodor har et meget begrenset ordforråd i serien).

Bruden arbeider til daglig som kakepynter, noe som selvsagt betyr en storslått og fargefylt kake — basert på tv-serien og bøkenes klaner. Ifølge BBC sier hun det er den viktigste kaken hun noensinne har laget.

Denne saken er tidligere publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer