Fans kastet chips på rasende Rihanna

Under tirade av skjellsord.

Chips på scenen: Under en konsert i Manchester langet Rihanna ut mot publikum. Da kom en potetgullpose flyvende. Foto: AP Photo / Scanpix
Chips på scenen: Under en konsert i Manchester langet Rihanna ut mot publikum. Da kom en potetgullpose flyvende. Foto: AP Photo / ScanpixVis mer

(Dagbladet:) Under en konsert tirsdag kveld hadde norgesaktuelle Rihanna hatt bruk for den berømte paraplyen sin. En fan kastet en potetgullpose på popstjernen, melder The Daily Mail.

Angrepet med potetgull Rihanna var allerede misfornøyd da chipsposen kom flyvende. En fan hadde kastet en gave opp på scenen, en gest popstjernen - med hensyn til sikkerhet - ikke satte pris på.

Rihanna langet ut mot publikummeren med en tirade av skjellsord.
 
- Du kan være gal på en god måte og på en dårlig måte. Når dere kaster ting opp hit er det en katastrofal tabbe. Jeg vil ha gavene deres, men jeg vil ikke at dere skal slå ut noen i bandet mitt, sa hun til publikum.

En av publikummerne så deretter sitt snitt til å kaste en pose chips på sangeren.

- Kutt ut det der. Virkelig, chips?, sa Rihanna i mikrofonen.

Se video av episoden her.

Kontroversiell og norgesaktuell Den 25-år gamle popstjerna er snart mer kjent for sine kontroversielle forhold til dop og eks-kjæresten enn for musikken sin. Det er mye hun foretar seg på fritida som får oppmerksomhet i pressen.

Konsertene hennes går heller ikke ofte forbi i stillhet. Tidligere i år slo en hun fan i hodet med mikrofonen. Da hun hadde konsert i Oslo Spektrum for halvannet år siden dro hun en jente opp på scenen og ga henne en erotisk lapdance.

Konserten med potetgullhendelsen fant sted i Manchester, England.

Torsdag om en uke kommer Rihanna til Oslo for å spille på Telenor Arena, og dagen etter er hun å se på scenen i Bergenshus festning.

Da hun spilte på Roskildefestivalen tidligere denne måneden fikk konserten totalslakt. Sist gang hun besøkte Oslo, under Kollenfest i fjor sommer, var Dagbladets kritiker hakket mer positiv.

Norgesaktuell: Under fjorårets Kollenfest bød Rihanna på et spektakulært show. Neste uke er hun tilbake i Oslo. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
Norgesaktuell: Under fjorårets Kollenfest bød Rihanna på et spektakulært show. Neste uke er hun tilbake i Oslo. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer