Du leser nå Dagbladet Pluss

Stjernekamp 2016:

Fans ødela bokhandel, raserte klesbutikk og jenter besvimte. - Det var bare kronprinsen som var mer kjent enn meg

Rollen som «Pelle» fotfølger Håvard Bakke (42).

TILBAKE PÅ OSLO S: Skuespiller Håvard Bakke ble tenåringsidol etter at han spilte i «Døden på Oslo S». Denne sesongen er han å se i NRK Stjernekamp. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
TILBAKE PÅ OSLO S: Skuespiller Håvard Bakke ble tenåringsidol etter at han spilte i «Døden på Oslo S». Denne sesongen er han å se i NRK Stjernekamp. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

Han debuterte i NRK «Stjernekamp» med å synge filmlåta til «Døden på Oslo S». Under sangshowets hiphop-kveld utbryter ekspertdommeren «Det er Pelle som står der og gjør Eminem, det er surrealistisk». Som 16 åring fikk Håvard Bakke (42) livet snudd opp ned etter at han kapret hovedrollen i ungdomsfilmene om Pelle og Proffen. Rollen har siden fulgt han hele livet. På godt og på vondt.

- Jeg er stolt av den tida og skulle aldri vært foruten. Men det hjelper meg lite nå. Jeg har jobba i 26 år siden da, men blir fortsatt intervjua og snakka til som om karrièren stoppa der. Derfor er det viktig for meg nå å kunne vise fram hva jeg har lært meg siden da, sier Bakke da Dagbladet møter han på tittelplassen til debutfilmen «Døden på Oslo S».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.