«Idol»-finale på TV 2

Fansen chartret eget fly for å se Øystein i «Idol»-finalen

I kveld møtes Øystein Hegvik (18) og Kristian Raanes (22) i «Idol»-finalen.

HVEM VINNER?: Finalistene i «Idol» forteller hvem som vinner finalen i morgen. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag lander det et noe spesielt fly på Gardermoen. Flyet er en 33-seters Saab 340 fra det svenske selskapet Air Leap, som vanligvis flyr ruta Ørland - Oslo.

Men i dag er det annerledes enn det vanligvis pleier å være. Flyet er nemlig chartret for anledningen, og dekorert på et helt spesielt vis.

- På semifinalen sist lørdag så var den noen i næringslivet på Brekstad som hadde leid et fly og dekorert det med ansiktet mitt, og skrevet «Lykke til Øystein Hegvik», forteller Hegvik til Dagbladet.

Når flyet lander i dag, er det fylt til randen med Øysteins fans.

For etter elleve ukers beinhard konkurranse er det nemlig Øystein Hegvik (18) og Kristian Raanes (22) som står igjen som finalister.

Begge er tilfeldigvis trøndere: Kristian er oppvokst i Orkanger, litt sør for Trondheim. Mens Øystein er fra Brekstad, oppe ved Fosen.

Tar det med ro

Når «Idol»-finalen går av stabelen på H3 Arena på Fornebu i kveld, er forventningene til den aller siste livesendingen store. Men da Dagbladet møter de to finalistene dagen før den store dagen, tar de det hele svært med ro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer