Fansen har klatra opp husvegger for å se stjerna

Isac Elliots fans frykter ingenting.

IKKE NY JUSTIN BIEBER: Isac Elliot vil ikke være den nye Justin Bieber, men den første Isac Elliot. Foto:Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet
IKKE NY JUSTIN BIEBER: Isac Elliot vil ikke være den nye Justin Bieber, men den første Isac Elliot. Foto:Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Isac Elliot (14) holdt i går konsert på Ekebergsletta under Norway Cup, og møtte Dagbladet under roligere omstendigheter på Grand Hotell i Oslo sentrum før konserten.

Til tross for Elliots unge alder, har han allerede tatt Europa med storm. Den store fanskaren, «Ellioteers», ventet i håp om å få et glimt av kjekkasen før konserten. I motsetning til tidligere anledninger, gikk det forholdsvis rolig for seg.

- Jeg har hørt at fansen har gjort mye sprøtt for å se meg. Blant annet har de klatra opp på hotellveggen på The Thief da jeg bodde der. Hjemme i Finland har fansen også vært på vei opp veggen til studioet - som ligger i sjette etasje. Det er jo livsfarlig, sier Elliot.

Han synes det er gøy med oppmerksomheten, og prøver å bruke så mye tid som mulig på å ta bilder med fansen han er så glad i.

Ikke en ny Bieber Den finske superstjerna blir ofte nevnt som Nordens svar på Justin Bieber. Det vil han ikke ha på seg.

- Vi er helt forskjellige. Jeg har min egen stil og er annerledes. Jeg vil gjerne ha en lik karriere som ham, men jeg vil ikke være den neste Justin Bieber, jeg vil være den første Isac Elliot.

I likhet med Biebers fans, gråter fansen til Elliot når de ser ham. I starten synes han det var spennende, nå er det mest søtt.

Da han var rundt seks år fikk han sitt første møte med gråtende fans, på en konsert med My Chemical Romance. Faren fortalte så at de gråt fordi de var så glade for å se bandet sitt.

- Det er jo sånn fansen min har det, de gråter jo ikke fordi de er lei seg.

Elsker Norge Kjendiser som har besøkt Norge, skryter av den norske naturen. Elliot synes den er så fin at han gjerne kunne tenkt seg å spille inn en musikkvideo i Norge.

- Jeg elsker de vakre fjellene og skogen. Naturen er så vakker her.

På spørsmål om hva han synes om norske jenter, smiler han og viser at han synes de er perfekte. Og superkjendisen er foreløpig ledig på markedet.

- Jeg ser etter en med god personlighet, kan stole på og være sammen med. Ikke en «golddigger», sier Elliot.

Superhelt:Isac Elliot elsker Norge, og fansen..  Foto:Thomas Rasmus Skaug
Superhelt:Isac Elliot elsker Norge, og fansen.. Foto:Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer