POPULÆR: Venninengjengen Ina Svenningdal (jente-chris), Lisa Teige (Eva), Iman Meskini (Sana), Ulrikke Falch (Vilde) og Josefine Pettersen (Noora) har blitt svært populære etter sin deltakelse i suksesserien.  Foto: NRK
POPULÆR: Venninengjengen Ina Svenningdal (jente-chris), Lisa Teige (Eva), Iman Meskini (Sana), Ulrikke Falch (Vilde) og Josefine Pettersen (Noora) har blitt svært populære etter sin deltakelse i suksesserien.  Foto: NRKVis mer

Skam sesong 4

Fansen har talt: Denne «Skam»-karakteren vil de ha som hovedperson

Krever at Sana får rampelyset i sesong fire.

(Dagbladet): Flere hundre tusen «Skam»-fans venter i spenning på offentliggjøringen av ny hovedperson til sesong 4. Det er et høyt engasjement blant fansen rundt omkring på «SKAM»-forumene og på skam.p3.no.

Etter de tre foregående sesongene med Eva, Noora og Isak i spissen, er det fortsatt ukjent hvem som vil styre showet til neste sesong.

I desember la Dagbladet ut en avstemning hvor leserne kunne stemme på hvem de ønsker at skal bli den neste hovedrollen.

Kvinnelig vinner

Nå har folket talt.

Det er Iman Meskini, «Sana», som flest fans ønsker at «Skam» skal følge nærmest i sesong fire, med 24 prosent av stemmene.

Henrik Holm, som spiller «Even» i serien, kommer på en andreplass med sine 15 prosent.

Redaksjonssjef for «Skam», Håkon Moslet i NRK P3, sier til Dagbladet at han synes det er veldig morsomt med alle spekulasjonene blant fansen, men at han ikke vil gå nærmere inn på tidspunkt for offentliggjøring av ny hovedperson.

Fansen spekulerer i alle fall vilt.

Noen av kommentarene som ligger ute:

«De la videoen klokka 19.19. Even er 19. Betyr det at neste sesong handler om ham?! :O"»

«Hører på musikken, tenker på alt vi har opplevd sammen med Isak og jeg kommer til savne han. Kom sterkt tilbake og slå oss ut enda en sesong!»

Les også: Slår «Mad Men» og «Modern Family» i rangering

«Jeg syns det var en så lykkelig slutt som man kan forvente - det er realistisk og godt. Lev her og nå. Vær lykkelig her og nå. ❤Evak❤»

JULEAVSLUTNING: Da lærerne ved Gefion Gymnasium i Køvenhavn skulle arrangere juleavslutning for elevene sine valgte de å kjøre en parodi av den norske TV-suksessen SKAM. Elevene ved skolen var målløse og fornøyde med lærernes innsats. Video: Gefion Gymnasium / Hele videoen ser du her: https://youtu.be/3CSUmU_G4Cc Vis mer