Game of Thrones

Fansen ikke fornøyde med nyheten om neste Game of Thrones-bok

George R.R. Martin utsetter en bok og gir ut en annen.

BRUKER DEN TIDA HAN TRENGER: Forfatter George R.R. Martin har jobbet med neste bok i A Song of Ice and Fire-serien i mange år. Foto: NTB Scanpix
BRUKER DEN TIDA HAN TRENGER: Forfatter George R.R. Martin har jobbet med neste bok i A Song of Ice and Fire-serien i mange år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Nei, vinteren er ikke på vei. Ikke i 2018. Dere må fortsatt vente på «The Winds of Winter», skriver forfatteren bak bokserien «Song of Ice and Fire», George R.R. Martin, i et nytt innlegg på egen blogg.

Dermed må fans av det enormt populære fantasyuniverset, hvor handlingen sentres rundt et føydalsamfunn i det fiktive landet Westeros, nok en gang smøre seg med tålmodighet.

Siste bok av«Song of Ice and Fire, som er utgangspunktet for verdens største tv-serie, HBOs «Game of Thrones», heter «A Dance with Dragons» og ble utgitt i 2011.

Utålmodige lesere

I årene etter siste bok har forfatteren fortalt om at han arbeider med «Winds of Winter», den sjette av totalt syv bøker i bokserien, en rekke ganger, og utsatt lanseringsdatoen like mange ganger.

Noe som ikke bare har resultert svært utålmodige lesere, men også i at handlingen i tv-serien, som teller syv sesonger, nå befinner seg langt foran handlingen til bøkene til R.R. Martin.

Mange tar nyheten om nok en utsettelse av «Winds of Winter» svært tungt, og en går så langt som å titulere forfatteren som «mestertroll». Andre tyr i kjent internettstil til å visualisere frustrasjon med skrike-, gråte- og sinna-animasjoner:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer