Fansen misfornøyd med «True Detective»-roller

- Den nye «Skal vi danse»?

SKAPER DEBATT: HBO bekrefter denne uka at Vince Vaughn og Colin Farrell får hovedroller i sesong to av «True Detective». Dette er ikke fansen særlig begeistret for. Foto: Stella Pictures
SKAPER DEBATT: HBO bekrefter denne uka at Vince Vaughn og Colin Farrell får hovedroller i sesong to av «True Detective». Dette er ikke fansen særlig begeistret for. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Allerede søndag forrige uke gikk skuespiller Colin Farrell ut og bekreftet sin rolle til andre sesong av «True Detective» - som får en helt ny historie.

Onsdag ble avtalen imidlertid også bekreftet av HBO, hvor de kunne avsløre at det blir både Farrell og Vince Vaughn (44) som står på rollelisten i den kommende sesongen. Det melder blant andre The Guardian

Vince Vaughn skal spille skurken Frank Semyon, en karriere-kriminel, som frykter å miste sitt imperium, etter at hans forretningspartner har blitt drept. 

- Ikke ok 44-åringen er kanskje best kjent for å ha spilt i romantiske komedier som «Wedding Crashers» og «The Break-Up», noe fansen også er nøye med å påpeke når det kommer til «True Detective»-rollen. 

I sosiale medier har ikke castingen gått upåvirket hen, hvor flere mener at Vaughn rett og slett ikke passer inn i rollen.

- Jeg kan såvidt håndtere at Colin Farrell blir en del av sesong to, men ikke Vince Vaughn. Det er ikke ok, skriver en bruker på Twitter.

- Vet lite Første sesong av «True Detective» ble raskt en kjempesuksess, da Matthew McConaughey og Woody Harrelson var i hovedrollene. Nå mener flere at castingen til sesong to har ført til at serien vil mangle den tyngden den hadde tidligere.

- Vent, er «True Detective» den nye «Skal vi danse»?

Da Farrell kunne avsløre at han var en del av sesong to, ga han også fansen en pekepinn på hvor store deler av innspillingen skal ta sted. 

- Jeg vet at det blir åtte episoder, og at innspillingen vil ta fire eller fem måneder. Jeg vet veldig lite om det hele, men innspillingen skal skje i området rundt Los Angeles, noe som er flott. Det betyr at jeg kan være hjemme og se mer til barna.

Blant de andre som har vært ryktet til å dukke opp i seriens fire hovedroller er Taylor Kitsch, Elisabeth Moss og Rachel McAdams, Brad Pitt, Jessica Chastain, Jessica Alba og Josh Brolin. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer