Fansen misfornøyd med «True Detective»-roller

- Den nye «Skal vi danse»?

SKAPER DEBATT: HBO bekrefter denne uka at Vince Vaughn og Colin Farrell får hovedroller i sesong to av «True Detective». Dette er ikke fansen særlig begeistret for. Foto: Stella Pictures
SKAPER DEBATT: HBO bekrefter denne uka at Vince Vaughn og Colin Farrell får hovedroller i sesong to av «True Detective». Dette er ikke fansen særlig begeistret for. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Allerede søndag forrige uke gikk skuespiller Colin Farrell ut og bekreftet sin rolle til andre sesong av «True Detective» - som får en helt ny historie.

Onsdag ble avtalen imidlertid også bekreftet av HBO, hvor de kunne avsløre at det blir både Farrell og Vince Vaughn (44) som står på rollelisten i den kommende sesongen. Det melder blant andre The Guardian. 

Vince Vaughn skal spille skurken Frank Semyon, en karriere-kriminel, som frykter å miste sitt imperium, etter at hans forretningspartner har blitt drept. 

- Ikke ok 44-åringen er kanskje best kjent for å ha spilt i romantiske komedier som «Wedding Crashers» og «The Break-Up», noe fansen også er nøye med å påpeke når det kommer til «True Detective»-rollen. 

I sosiale medier har ikke castingen gått upåvirket hen, hvor flere mener at Vaughn rett og slett ikke passer inn i rollen.

- Jeg kan såvidt håndtere at Colin Farrell blir en del av sesong to, men ikke Vince Vaughn. Det er ikke ok, skriver en bruker på Twitter.

- Vet lite Første sesong av «True Detective» ble raskt en kjempesuksess, da Matthew McConaughey og Woody Harrelson var i hovedrollene. Nå mener flere at castingen til sesong to har ført til at serien vil mangle den tyngden den hadde tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer