POPULÆR SERIE: «Orange is the new black»-fansen raste da satirenettstedet Empire News skrev at TV-serien var kansellert. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR SERIE: «Orange is the new black»-fansen raste da satirenettstedet Empire News skrev at TV-serien var kansellert. Foto: NTB ScanpixVis mer

Fansen raste mot TV-bløffen

- Livet mitt er over.

(Dagbladet): Andre sesong av TV-serien «Orange is the new black», som er basert på Piper Kermans bok «Orange is the new black: My year in a womens prison», ble sluppet i starten av juni.

Serien har blitt svært populær, og en tredje sesong er nå under produksjon.

TV-serien har en rekke svorne fans, og da en nettside før helga skrev at serien var stoppet, så mange av dem rødt. Eller oransje, om du vil.

- Nettsida er en bløff - Vi beklager å måtte informere Netflix-medlemmer om at «Orange is the new black» er kansellert, siterte Empire News Netflix-sjef Reed Hastings på.

- Fra 1. september vil heller ikke tidligere episoder vær tilgjengelig på Netflix, fortsatte siden.

Kate Mulgrew, en av skuespillerne i den populære serien, var raskt ute for å dementere saken.

«Alle kan slutte å skrive til meg, og puste inn og ut. #OITNB har ikke blitt kansellert. Det blir en tredje sesong, som er under produksjon. Nettsida som skriver denne saken er en bløff», skrev hun på Facebook.

- Kan ikke forklare hvor sint jeg er Men før saken ble dementert, rakk TV-seriens fans å hisse seg opp på sosiale medier.

«Er det sant? Stemmer dette, så kan jeg ikke engang forklare hvor sint jeg er», skrev en på Twitter, mens en annen skrev:

«Livet mitt er over».

Det er ikke første gang nettbrukere lar seg lure av falske nettsteder, eller satirenettsteder. Da The Onion lanserte nettstedet Clickhole, var det mange som tok innholdet for å være god fisk.

Bloggen literallyunbelievable.org baserer seg på å vise fram hendelser hvor The Onion har blitt misforstått. Dagbladet samarbeider med det norske satirenettstedet 5080, som også flere ganger har blitt mirsforstått.