«Gilmore Girls: A Year In The Life»

Fansen spekulerer etter «Gilmore Girls»- tweet

Fansen spør seg om det kan bli enda en sesong av «Gilmore Girls: A Year In The Life». 

GIL-MOR OG GIL-DATTER: «A Year In The Life» er et trivelig gjensyn med Lauren Graham (t.v.) og Alexis Bledel, mener Dagbladets tv-anmelder. Video:/Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Ni år etter at den populære serien «Gilmore Girls», som handler om livet til mor og datter Lorelai og Rory Gilmore, takket av etter 153 episoder, ble serien i høst gjenopplivet av strømmetjenesten Netflix.

Lorelai (Lauren Graham) og Rory Gilmore (Alexis Bledel) dukket opp igjen som mor og datter med raske dialoger i den fiktive, amerikanske småbyen «Stars Hollow».

Her prøver Rory å få karrieren sin som skribent på stell, mens Lorelai må ordne opp i en relasjon.

Dagbladets anmelder Christopher Pahle trillet fire på terningen og beskrev «Gilmore Girls: A Year In The Life» som en tidskapsel tilbake til en litt snål, enklere tid, til da konspirasjonsteoretikere var søte og det var ok å framstille hushjelper som latinamerikanske stereotyper.

Obs! Vil du unngå spoilere må du slutte å lese nå!

Ubesvarte spørsmål

I slutten av desember kom det en tweet fra Netflix, som har fått «Gilmore Girls»-fansen til å undre seg ifølge Huffington Post.

Meningen var at «Gilmore Girls: A Year In The Life» skulle bli en enkeltstående sesong. Men de siste ordene som ble sagt mellom Lorelai og datteren Rory rett før sesongslutt førte til at ubesvarte spørsmål ble hengende i lufta:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer