«Gilmore Girls: A Year In The Life»

Fansen spekulerer etter «Gilmore Girls»- tweet

Fansen spør seg om det kan bli enda en sesong av «Gilmore Girls: A Year In The Life». 

GIL-MOR OG GIL-DATTER: «A Year In The Life» er et trivelig gjensyn med Lauren Graham (t.v.) og Alexis Bledel, mener Dagbladets tv-anmelder. Video:/Netflix Vis mer

(Dagbladet): Ni år etter at den populære serien «Gilmore Girls», som handler om livet til mor og datter Lorelai og Rory Gilmore, takket av etter 153 episoder, ble serien i høst gjenopplivet av strømmetjenesten Netflix.

Lorelai (Lauren Graham) og Rory Gilmore (Alexis Bledel) dukket opp igjen som mor og datter med raske dialoger i den fiktive, amerikanske småbyen «Stars Hollow».

Her prøver Rory å få karrieren sin som skribent på stell, mens Lorelai må ordne opp i en relasjon.

Dagbladets anmelder Christopher Pahle trillet fire på terningen og beskrev «Gilmore Girls: A Year In The Life» som en tidskapsel tilbake til en litt snål, enklere tid, til da konspirasjonsteoretikere var søte og det var ok å framstille hushjelper som latinamerikanske stereotyper.

Obs! Vil du unngå spoilere må du slutte å lese nå!

Ubesvarte spørsmål

I slutten av desember kom det en tweet fra Netflix, som har fått «Gilmore Girls»-fansen til å undre seg ifølge Huffington Post.

Meningen var at «Gilmore Girls: A Year In The Life» skulle bli en enkeltstående sesong. Men de siste ordene som ble sagt mellom Lorelai og datteren Rory rett før sesongslutt førte til at ubesvarte spørsmål ble hengende i lufta:

Hvem er far til barnet som Rory venter?

Ifølge Huffington Post mener også Lauren Graham at disse fire siste ordene virker mer som et ubesvart spørsmål enn som en konklusjon. Noe hun også nevner i sin selvbiografi «Talking as fast as I can».

Kryptisk fra Netflix

I jula kom også Netflix med kryptiske meldinger på Twitter:

Tweeten er en referanse til 13 år gamle April Nardinis naturfagsprosjekt i sesong seks, som førte til avsløringen om at hun var Luke Danes datter.

Netflix-tweeten er imidlertid myntet på Rory og de tre mennene Rory gikk til sengs med i løpet av denne høstens sesong. Kan barnets far være eksen Logan Huntzberger, kan det være en tilfeldig fyr eller kjæresten Paul som Rory overser til enhver tid. Kommer en framtidig «Gilmore Girl» til å lete etter sin biologiske far?

Responsen fra fansen er blandet. Noen jublet over det som kanskje er en nyhet.

Andre mente at «Gilmore Girls» burde avsluttes som planlagt.