«Skam» sesong 4

Fansen spekulerer vilt

Ingen entydige hint om hvem som blir neste hovedperson i «Skam», eller er det det?
Har du ikke sett siste episode, bør du stoppe å lese nå. 

SPEKULASJONER: Fansen er usikkre på hvem som blir neste hovedperson i «Skam». Mange tror det vil bli ei jente og både Sana og Vilde er hete kandidater. Foto: NRK
SPEKULASJONER: Fansen er usikkre på hvem som blir neste hovedperson i «Skam». Mange tror det vil bli ei jente og både Sana og Vilde er hete kandidater. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld kom siste episode i «Skam» sesong 3.

Klokka 19.19 ble klippet som heter «NÅ» postet på NRK P3s nettsider, mens hele siste oppsamlingsepisode ble sendt på NRK kl. 20.20.

Kun få minutter etter at klippet ble offentliggjort spekuleres det ivrig i sosiale medier om hvem som blir den neste hovedpersonen.

I sesong 3 har vi fulgt rollefiguren Isak, hans forelskelse og etterhvert forhold til Even. Den siste episoden lar mye stå åpent, også framtida for Even og Isak.

I episoden får seerne være med på julefesten til Nissenrevyens kosegruppe. Her drikkes det øl og dekoreres julepynt. Flere av karakterene tar dessuten oppgjør med hendelser fra den siste og tidligere sesonger.

Isak unnskylder seg overfor Eva for at han skapte problemer for henne og kjæresten Jonas i første sesong av serien. Og Sana leverer tilbake hasjen hun rappet fra Isak.

Vilde eller Sana?

Vilde har vært en favoritt som hovedkarakter også før sesong startet og etter at hun dette klippet mjauer seg til et «hook» med Magnus, er det mange av fansen som holder en knapp på henne. Kanskje blir deres relasjon noe vi får se mer av i neste sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer