Fansen ventet ute over en time. Så avlyste han konserten fordi det var for kaldt

Morrissey skylder på et ubrukelig varmeapparat.

KALD: Artisten Steven Patrick Morrissey (58) skuffet mange fans da han avlyste en konsert i siste liten fordi det var kaldt. Foto: NTB Scanpix
KALD: Artisten Steven Patrick Morrissey (58) skuffet mange fans da han avlyste en konsert i siste liten fordi det var kaldt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Artisten Steven Patrick Morrissey (58) bestemte seg for å avlyse en konsert helt i siste liten søndag kveld. Årsaken var at det var for kaldt.

Morrissey var tidligere vokalist i det britiske rockebandet The Smiths, men har gitt ut en rekke soloalbum etter oppløsningen av bandet i 1987. Nylig skapte han kontrovers med coveret på det nye albumet sitt «Low In High School» som slippes 17. november.

Skuffet publikum

Ifølge Billboard var det riktignok en kjølig kveld da konserten skulle holdes, med temperaturen nede i rundt fire-fem grader, men fansen hadde allerede ventet ute i en time. Det var ikke før etter at konserten skulle ha begynt at en dame annonserte over høyttaleren at konserten hadde blitt avlyst:

«Som følge av et ubrukelig varmesystem på scenen, blir kveldens program utsatt. En ny dato vil bli satt for sesongen 2018.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer