Fansen ventet ute over en time. Så avlyste han konserten fordi det var for kaldt

Morrissey skylder på et ubrukelig varmeapparat.

KALD: Artisten Steven Patrick Morrissey (58) skuffet mange fans da han avlyste en konsert i siste liten fordi det var kaldt. Foto: NTB Scanpix
KALD: Artisten Steven Patrick Morrissey (58) skuffet mange fans da han avlyste en konsert i siste liten fordi det var kaldt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Artisten Steven Patrick Morrissey (58) bestemte seg for å avlyse en konsert helt i siste liten søndag kveld. Årsaken var at det var for kaldt.

Morrissey var tidligere vokalist i det britiske rockebandet The Smiths, men har gitt ut en rekke soloalbum etter oppløsningen av bandet i 1987. Nylig skapte han kontrovers med coveret på det nye albumet sitt «Low In High School» som slippes 17. november.

Skuffet publikum

Ifølge Billboard var det riktignok en kjølig kveld da konserten skulle holdes, med temperaturen nede i rundt fire-fem grader, men fansen hadde allerede ventet ute i en time. Det var ikke før etter at konserten skulle ha begynt at en dame annonserte over høyttaleren at konserten hadde blitt avlyst:

«Som følge av et ubrukelig varmesystem på scenen, blir kveldens program utsatt. En ny dato vil bli satt for sesongen 2018.»

Fra publikum hørtes buing og skuffede stønn da avlysningen ble annonsert, skriver Entertainment Weekly.

KONTROVERSIELL: Morrissey fikk mye reaksjoner på dette albumcoveret. Foto: BMG
KONTROVERSIELL: Morrissey fikk mye reaksjoner på dette albumcoveret. Foto: BMG Vis mer

Fjerde konsert på turneen

Konserten skulle være på Vina Robles Amfiteater i Paso Robles, California, og var en del av Morrisseys amerikanske turné som leder opp til det kommende albumet hans «Low In High School». Konserten som skulle ha blitt spilt søndag kveld, ble avlyst på den fjerde dagen av turneen.

Avlysningen har fått en rekke sinte og sarkastiske reaksjoner fra fansen.Ikke første gang

Andre sosiale medier-brukere gjør narr av artisten for grunnen til at han valgte å avlyse. Flere sier også at de ikke er overrasket ettersom det ikke er første gang Morrissey har spontant avlyst en konsert.

«Elsker at Dave Grohl opptrådte etter at han brakk beinet, mens Morrissey avlyser en konsert fordi det var kaldt», skriver en Twitter-bruker.

En annen skriver:

«Den som er overrasket over at Morrissey kansellerte en konsert fordi han var kald må være en ny fan av Morrissey».

Morrisseys turné fortsetter inn i desember, men billettkjøpere må passe på, skriver Billboard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer