NYGIFT: Lynn France og ektemannen giftet seg i Italia i 2005. Nå møtes de i retten, og John France hevder at bryllupet er ugyldig. Foto: AP
NYGIFT: Lynn France og ektemannen giftet seg i Italia i 2005. Nå møtes de i retten, og John France hevder at bryllupet er ugyldig. Foto: APVis mer

Fant ektemannens hemmelige bryllup på Facebook

Lynn France (41) ante ikke at ektemannen hadde giftet seg på nytt.

||| (Dagbladet): 41 åringen fra Cleveland hadde i lengre tid mistenkt ektemannen, John France, for å være utro med en annen kvinne.

Mistanken ble bekreftet da hun søkte opp kvinnens navn på Facebook, for i et album fant hun bilder fra mannens andre bryllup - inngått mens han fremdeles var gift med henne.  

Ble nummen - Jeg ble helt nummen da jeg så bildene. Det var sjokkerende. Hele bryllupet var avbildet, det var omlag 200 bilder, sier Lynn France til nyhetsbyrået Associated Press (AP).  

France oppdaget bildene i begynnelsen av 2009 etter å ha mistenkt ektemannens utroskap i lengre tid. John France var ofte på foretningsreiser og reiste bort samme dag som Lynn fødte parets andre barn.

Konfronterte mannen Kvinnen bestemte seg til slutt for å oppsøke et hotell hvor mannen hadde reservert rom. Der møtte hun kvinnen som John France nå har giftet seg med. Kvinnen fortalte at hun var forlovet med France, men ektemannen skal ha avvist at han planla et nytt bryllup, skriver AP.  

- Han fortalte meg at han selvsagt ikke ville gjennomføre bryllupet, sier Lynn France.  

41-åringen søkte om skilsmisse etter å ha sett Facebook-bildene, og retten skal nå avgjøre om ekteskapet er gyldig, og hvem som skal få foreldreretten for parets to barn.  

I retten John France hevdet i retten at ekteskapet med Lynn France ikke er gyldig og at kona allerede visste at han hadde giftet seg på nytt.  

- Da har John i så fall løyet for skattemyndigheter, forsikringselskaper og banker, sier Lynn France.  

Lynn og John France giftet seg ved ved Amalfi-kysten i Italia i 2005.