Fant faren

DNA-testene levnet ingen tvil: Steve Bing er faren til Liz Hurleys baby.

Liz Hurleys omdiskuterte graviditet har hjemsøkt leserne av sladderpressen siden hun viste seg med struttende mage for første gang. Og diskusjonen har gått rundt hvem som egentlig er faren til barnet.

Millionærarvingen Steve Bing mente han ikke kunne være sikker på at han var faren til barnet, enda Hurley påsto at hun ikke hadde vært sammen med noen andre. Bings tvilsomme ryktespredning om Hurley provoserte både mammaen og den engelske tabloidpressen.

Og nå som DNA-testen fjerner all tvil om farskapet sliper de samme avisene knivene.

Bing uttalte seg nemlig om hva han kom til å gjøre dersom det mot formodning skulle vise seg at han faktisk var faren.

- Hvis jeg er faren kommer jeg til å være en ekstremt involvert og ansvarlig forelder, sa han ifølge BBC, og lovet også å støtte oppdragelsen meget sjenerøst.

Hurley, kanskje mest kjent som Hugh Grants kjæreste gjennom mange år, fikk en hel nasjon på sin side i munnhuggeriet med Bing da han umiddelbart etter bruddet med den gravide Hurley fant seg en annen kjæreste.

  • Ingen av partene ville kommentere DNA-testen, de ønsker å følge pålegget fra retten om ikke å skape mer publisitet rundt forholdet deres. For barnets skyld.
FANT FAREN: Liz Hurley er på vei hjem fra rettssalen etter at DNA-testen viste at hun hadde rett hele tiden. Steve Bing er faren til barnet hennes.