Fant gripende hilsen i Thorvalds leilighet

Å rydde i foreldrenes leilighet knytter Jens og Camilla Stoltenberg enda tettere sammen. Nå snakker søsknene ut om savnet, minnene og arven etter Thorvald Stoltenberg.

<strong>SKATTEJAKT:</strong> Thorvald Stoltenberg døde i juli i fjor. I arbeidet med å rydde farens leilighet har Jens og Camilla Stoltenberg funnet alt fra gamle russekort til brev fra Thorvalds far, som satt i tysk krigsfangenskap under 2. verdenskrig. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SKATTEJAKT: Thorvald Stoltenberg døde i juli i fjor. I arbeidet med å rydde farens leilighet har Jens og Camilla Stoltenberg funnet alt fra gamle russekort til brev fra Thorvalds far, som satt i tysk krigsfangenskap under 2. verdenskrig. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VINSTRA (Dagbladet): - Så godt som all fritiden vi har hatt sammen i Norge har vi vært i leiligheten i Mogens Thorsens gate for å rydde.

Jens Stoltenberg (60) smiler til storesøster Camilla Stoltenberg (61). NATO-generalsekretæren og Folkehelseinstituttet-direktøren er travle mennesker, men har brukt hver ledige stund siden påske på å rydde i Frogner-leiligheten til foreldrene, Karin og Thorvald Stoltenberg.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer