Fant gripende hilsen i Thorvalds leilighet

Å rydde i foreldrenes leilighet knytter Jens og Camilla Stoltenberg enda tettere sammen. Nå snakker søsknene ut om savnet, minnene og arven etter Thorvald Stoltenberg.

SKATTEJAKT: Thorvald Stoltenberg døde i juli i fjor. I arbeidet med å rydde farens leilighet har Jens og Camilla Stoltenberg funnet alt fra gamle russekort til brev fra Thorvalds far, som satt i tysk krigsfangenskap under 2. verdenskrig. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SKATTEJAKT: Thorvald Stoltenberg døde i juli i fjor. I arbeidet med å rydde farens leilighet har Jens og Camilla Stoltenberg funnet alt fra gamle russekort til brev fra Thorvalds far, som satt i tysk krigsfangenskap under 2. verdenskrig. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VINSTRA (Dagbladet): - Så godt som all fritiden vi har hatt sammen i Norge har vi vært i leiligheten i Mogens Thorsens gate for å rydde.

Jens Stoltenberg (60) smiler til storesøster Camilla Stoltenberg (61). NATO-generalsekretæren og Folkehelseinstituttet-direktøren er travle mennesker, men har brukt hver ledige stund siden påske på å rydde i Frogner-leiligheten til foreldrene, Karin og Thorvald Stoltenberg.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer