Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fant kjærester utenfor tv-serien

Både Hans Ole Nafstad og Inga Berit Lein har funnet seg kjærester som ikke var med i «Jakten på kjærligheten».

Etter at innspillingen var over tidligere i høst, oppsto aldri de sterke følelsene mellom Verdal-bonden Inga Berit og den utvalgte beileren Henning André Andersen fra Valdres. Heller ikke Hans Ole Nafstad fant helt kjemien med sin utvalgte, Heidi Kjos. Han bekrefter at han har fått seg kjæreste utenfor serien, men ønsker ikke å kommentere forholdet ettersom han har solgt historien til ukebladet Se og Hør.

-  Jeg likte veldig godt begge de to siste kandidatene mine, og Henning er en flott fyr. Men han ble litt for snill. Jeg må ha noen som gir meg en større utfordring, som har helt klare meninger og som står for dem, sier Lein til Dagbladet.

Lykkelig

Hun fikk da også langt mer klaff da hun tok en tur ut i Verdal sammen med gode venninner like etter at innspillingen var over. Der traff hun en 28 år gammel mann fra nabobygda Røra i Inderøy kommune, som hun nå er kjæreste med.

-  Han hadde sett meg i serien og tok kontakt. Etter noen dater fant vi ut at vi likte hverandre så godt at det måtte bli noe mer. Så nå er jakten over for meg også, konstaterer en lykkelig Lein. Hun ønsker ikke å stille opp sammen med kjæresten i pressen, men karakteriser ham som en person som bestandig er blid og som det er veldig futt og fart i.

Avgjørende valg

Som seg hør og bør for en person fra Verdal, så har også Inga Berit vunnet en pen slump penger i Lotto.

-  Jeg vant 82 000 kroner for ei tid tilbake, men han jeg har møtt nå er en langt bedre gevinst. Den kommer også til å vare lenger, spår den engasjerte Sp-politikeren. På lørdag avgjøres det om hun får andreplassen på Nord-Trøndelags liste til høstens Stortingsvalg.

-  Jeg vil svært gjerne inn på tinget. Nord-Trøndelag trenger noen som i større grad tør å si ifra. Det skal jeg sørge for dersom jeg får muligheten, sier Lein.

BONDEVETT-PRIS: Inga Berit Lein fra «Jakten på kjærligheten» har fått seg kjæreste, og kan begynne å tenke på småbønder.
STØ KURS: Hans Olav Nafstad og Inga Berit Lein måtte ta litt andre veier enn Magnus Valen-Sendstad og Wenche Søndrol (i midten bak) for å finne seg kjæreste, men fant til slutt lykken utenfor serien. Her prøver de traktorene de fikk av Norges Bondelag under gårsdagens prisutdeling.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media