Fant kjærlighetsbrev hos Jackson

Politiet har funnet kjærlighetsbrev skrevet av Michael Jackson (45). Brevene er skrevet til den 12 år gamle gutten som anklager popstjernen for å ha misbrukt ham seksuelt.

LOS ANGELES (Dagbladet): Brevene ble funnet under razziaen på Neverland Ranch, ifølge kilder i politiet.

Politiet skal ha funnet minst tolv intime kjærlighetsbrev og dikt fra Michael Jackson til den tidligere kreftsjuke unge gutten, som i flere måneder har levd på ranchen sammen med Michael Jackson.

Det er Fox News som kommer med opplysningene, som trolig vil ha stor betydning under en rettssak mot popikonet.

- Jackson i panikk

Tv-stasjonen melder også at vel 300 barn, de aller fleste gutter i alderen 8- 12 år, har overnattet på Neverland Ranch.

Samtidig melder den britiske avisa Sunday Mirror at Michael Jackson var hysterisk i flyet på vei fra Las Vegas til Santa Barbara, hvor han torsdag kveld norsk tid ble arrestert av politiet, men seinere løslatt mot en kausjon på 20 millioner kroner.

Avisa melder at Jacksons medarbeidere måtte dra ham om bord i flyet i Las Vegas. På vei til Santa Barbara skalv han i panikk, og skal også ha krevd at flyet skulle vende snuten mot Sør-Amerika.

Gjentatte ganger sa han ifølge anonyme kilder som var om bord i flyet: - Hvorfor, hvorfor, hvorfor gjør de dette mot meg?

Taylor støtter Jackson

Jacksons talsmann, Stuart Backerman, sier at popstjernen nå har det bra, og er kampklar. Hans advokat, Mark Geragos, skal ha møtt ham i helga. I et intervju med Los Angeles Times sier kjendisadvokaten at «Michael er en av de mest briljante, intelligente og sterkeste menneskene han har jobbet for», og at han er imponert over hvordan han takler anklagene og medieoppstyret.

Jacksons talsmann vil på vegne av superstjernen takke fansen for all støtten. Over hele verden har fans markert sin støtte for popstjernen i helga.

- Han er svært takknemlig for at hans største ressurs, fansen, gir ham støtte og energi til å slåss mot anklagene, fortsetter Backerman.

Også Jacksons mangeårige venn, skuespilleren og Hollywood-divaen Liz Taylor, kom i går med sin støtte til Jackson.

- Michael er fullstendig uskyldig, skriver hun i en uttalelse. Hun kritiserer også medias håndtering av saken. Hun mener pressen har forhåndsdømt popikonet.

Kan miste barna

Jackson skal frykte for at hans barn - seks år gamle Prince Michael I, den fem år gamle datteren Paris og babyen Prince Michael II - kan bli tatt fra ham mens politiet etterforsker pedofilianklagene.

Advokat Gloria Allred oppfordrer myndighetene til å undersøke forholdene for popstjernens tre barn. Hun er bekymret etter uttalelsene Jackson har kommet med om sine unge overnattingsgjester - og hun minner også om episoden da Jackson holdt sitt yngste barn og lot ham dingle fra en hotellbalkong i Berlin for ett år siden. Også da var det flere profilerte advokater og organisasjoner for barn som mente at barnevernet måtte gripe inn overfor den 45-årige superstjernen.

- Michael Jackson bør miste omsorgs- og samværsretten til sine barn mens denne saken er under etterforskning. De bør beskyttes også sett i lys av hans historie med omgang med barn, sier Allred. Hun var også advokat for den 13-årige gutten som anklaget Michael Jackson for overgrep i 1993. For å unngå rettssak, inngikk Jackson et forlik med gutten og hans familie, som inkluderte en utbetaling på minst 140 millioner kroner til gutten.

Verken barnevernet eller statsadvokaten i Santa Barbara vil uttale seg om de vurderer å ta barna fra popstjernen.

SJOKKERT: Michael Jackson skal ha blitt hysterisk i flyet på vei fra Las Vegas til Santa Barbara hvor han ble arrestert torsdag. Dette bildet er tatt i Berlin i fjor.
SKREV BREV OG DIKT: Her, i Michael Jacksons hjem, Neverland Ranch, skal popstjernen ha betrodd sine følelser gjennom brev og dikt til den 12 år gammle gutten som anklager ham for seksuelt misbruk, meldte tv-kanalen Fox News i går kveld.