<strong>FAUNA HODEL:</strong> Hun ble født av en hvit mor, gitt bort til en afroamerikansk familie og oppdratt til å tro at hun selv ville bli mørkere en dag. Dette er historien om Fauna Hodel. Foto: TNT
FAUNA HODEL: Hun ble født av en hvit mor, gitt bort til en afroamerikansk familie og oppdratt til å tro at hun selv ville bli mørkere en dag. Dette er historien om Fauna Hodel. Foto: TNT Vis mer

Fant koblinger til et av historiens mest kjente drap

Gravde i familiens hemmeligheter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjennom hele sin barndom trodde Fauna Hodel at hun hadde både hvite og afroamerikanske røtter. Det sto til og med i fødselsattesten hennes.

Rett etter hun ble født i San Francisco i 1951, ble hun gitt bort til et afroamerikansk par i Nevada i USA. Dette var ei tid med ekstrem rasisme. Hennes lyse hud gjorde det vanskelig å bli akseptert. Samtidig var det vanskelig å bli akseptert av hvite da hennes adoptivforeldre var mørkhudede.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer