Fant roen i Sveits

Superstjernen Phil Collins er ikke bare søkkrik, men til og med fornøyd med livet. - Men jeg savner den engelske osten,sier Collins som nå bor i Sveits med sin tredje kone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet møtte i går en av verdens mest populære artister, like før Nobel-konserten tok til. Bare i Norge alene har Phil Collins' «Hits»-samling solgt i 60000 eksemplarer. Han nølte ikke da Nobel-arrangørene ringte.

- En slik konsert er med på å bekrefte at en positiv prosess er i gang i Nord-Irland. Det er viktig, fordi det som er i gang nå, var utenkelig for bare tre år siden.

Storband

Collins kommer til Oslo uten medmusikanter. Han framførte «Both Sides Of The Story» og «Another Day In Paradise» alene med piano.

- Jeg hadde ikke råd til å ta med noe band, sier Phil Collins og ler godt. Vel vitende om at det er cirka tre milliarder kroner mellom ham og journalisten.

- Du gjorde også «Both Sides»-albumet helt alene. Er denne «travel light»-filosofien en ny karrierevei for deg?

Genesis

- Nei. For det første gjør jeg aldri ting fordi det er bra for karrieren. Jeg gjør det jeg ønsker. For det andre er storbandet mitt en av mine store pasjoner for tida. Neste år kommer vi også med album, «Phil Collins' Big Band» der vi spiller låter fra min solokarriere og Genesis-årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer