Fant skorpion i vasken

«Ville Vesten»-programleder Liv Marit Wedvik svarte leserne.

(Dagbladet.no): «Ville vesten» heter TV3s nye storsatsing, som hadde premiere i går. 12 nordmenn er flydd til villmarken i Arizona, der de skal konkurrere om å være den beste cowboyen.

Og det hele skjer under strengt (?) oppsyn fra countrystjernen Liv Marit Wedvik.

- Det er utrolig morsomt å få prøve seg foran kamera. For å være helt ærlig, så synes jeg det har gått kjempebra. Neste år står Skavlan her og jeg sitter i studioet hans i Oslo, fleipet Wedvik til Dagbladet tidligere i år.

Overraskende spørsmål

Deltakerne i serien får ansvaret for å drive en flokk kveg over villmarken, til en auksjon på andre siden av fjellene.

Underveis ryker deltakerne ut etter tur når cowboykunnskapene blir testet i en rekke konkurranser. Vinneren får summen kyrne oppnår på en kvegauksjon i Willcox.

Budsjettet på serien er mellom 10 og 15 millioner kroner.

Wedvik - hvis siste album het «Home Sweet Home» og solgte i overkant av 28 000 - innrømmer at hun ble overrasket da TV3 spurte henne om å ta programlederjobben.

DEBUTERER: Liv Marit Wedvik debuterer som programleder for TV3s «Ville Vesten». Nå kan du spørre countrystjerna. FOTO: TV3
DEBUTERER: Liv Marit Wedvik debuterer som programleder for TV3s «Ville Vesten». Nå kan du spørre countrystjerna. FOTO: TV3 Vis mer

- Men så tenkte jeg, dette prosjektet passer godt for meg. Dessuten er det sikkert litt hyggelig for publikum å bli bedre kjent med meg. Men er du gæren, jeg hadde da aldri trodd jeg skulle ende opp her.

Hvordan syns Wedvik det var å se seg selv på skjermen? Kommer programlederjobben til å gå ut over countrykarrieren? Og når kommer neste skive?