Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Fantastisk at vi holder sammen

Maria Bonnevie og Mikael Persbrandt bryter tausheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Foran sin siste forestilling med «Frøken Julie» snakket paret om de vanskelige tiden de har hatt. De åpnet døren på gløtt for TV4s frokostvert Lasse Bengtson i et innslag som ble sendt i går, skriver VG.

Maria Bonnevie (32) og Mikael Persbrandt (42) har vært gjennom mange år med stormfullt kjæreste- og samboerforhold.

Siden i fjor høst har de spilt hovedrollene i August Strindberg-stykket «Fröken Julie» på Dramaten i Stockholm. Noen uker etter premieren våknet Maria Bonnevie opp til nyheten om at kjæresten gjennom ti år, Mikael Persbrandt, venter barn med Ulf Lundells datter. Over hele forsiden til Aftonbladet stod det: «Ulf Lundells dotter GRAVID - väntar barn med PERSBRANDT». Noen timer seinere måtte Bonnevie spille erotiske scener med Persbrandt på teaterscenen.

- Hvordan var det egentlig å spille sammen, spurte Bengtsson.

- Kjempemorsomt, og det er fantastisk at vi holder sammen og holder hverandre i hånden, svarer Maria Bonnevie. Da får hun et varmt kyss på kinnet av Persbrandt.

- Det sier seg vel egentlig selv hva vi synes om det som skjedde i høst. Det likte vi ikke. Men stykket har store kvaliteter, jeg har nytt å spille det, har nytt samspillet med Maria, med mine medskuespillere og med Tommy Berggren (regissøren, red. anm), sier han.

Salget til «Frøken Julie» gikk bra fra starten av, men da de private problemene havnet på avisenes forsider, ble det nærmet massehysteri.

Billetter til forestillingen ble solgt for flere tusen kroner på svartebørsen. Bonnevie tror mange strømmet til teateret for å se privatpersonene, framfor skuespillerne, Bonnevie og Persbrandt.

<B>SAMMEN:</B> Michael Persbrandt og Maria Bonnevie stilte opp til intervju på svensk TV4. Der kom det fram at de fortsatt er sammen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!