- Fantastisk

Når D.D.E. feirer jubileum med «tidenes største fest på lokalet» blir det liv.

- Hvis dere har gledet dere bare halvparten så mye som oss, da har dere gledet dere noe jævlig, ropte vokalist Bjarne Brøndbo til over 7000 forventningsfulle tilskuere.

Fulle hus, fulle fans, full fest. Tiåringen D.D.E. feiret seg selv i Oslo Spektrum i går kveld, og fikk besøk av trøndervennene Åge Aleksandersen og Terje Tysland og fans fra hele landet.

Jubelår

Før konserten var vokalist Bjarne Brøndbo sprekkeferdig stolt.

- Det blir kanskje tidenes største «fest på lokalet». Å fylle Spektrum er noe av det største en norsk artist kan oppleve. Det er bare vi, Morten Abel og Sissel Kyrkjebø som klarer det av norske artister. Vi har hatt en fantastisk jubileumsturné for fulle hus. Dette er et jubelår for oss. Vi har vist at vi varer lenger enn mange trodde og kanskje ønsket. Jeg er kry, men ydmyk, for vi vet at en sånn voldsom oppslutning ikke kommer av seg selv, forklarer en opprømt Brøndbo til Dagbladet.

- Vi er skikkelige arenarockere. Veiver med armene og holder show, sier D.D.E.-frontfigur Bjarne Brøndbo.

Trofaste fans

Ikke noe norsk band har vært så hatet og elsket de siste ti åra som D.D.E. Helt forrest, rett foran vokalist Bjarne, står to som «elsker» - Mette Nilsen og Birgitta Sandve fra Odda:

- Dette er vår førtiende D.D.E.-konsert. Vi følger dem overalt. Til Danmark, Trondheim, over hele landet i bil, buss, fly og tog. Vi er fra Odda, så vi må alltid reise minst 35 mil, sier Birgitta.

- Hvorfor akkurat D.D.E.?

- Fordi de er deilige. De lager så mye liv. De er ikke så fine, men veldig kjekke, forklarer Mette.

Etter gårsdagens konsert tar D.D.E. en måneds pause før de begynner på årets juleturné. Når året er over har Namsos-bandet ifølge manager Bengt Sæther spilt for rundt 140000 mennesker i jubileumsåret.

<B>TROFASTE:</B> - Dette er vår førtiende D.D.E.-konsert, sier Mette Nilsen (til venstre) og Birgitta Sandve fra Odda.
LYKKELIG:</B> - Dette er en fantastisk kveld for oss, ropte vokalist Bjarne Brøndbo til over 7000 D.D.E.-fans i et utsolgt Oslo Spektrum i går kveld.