Fantommaskin utsatt

Får vi noensinne sett denne spillkonsollen?

 • Se bilder av Phantom
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Det har vært skrevet masse om spillmaskinen Phantom på nettet det siste året - og langt fra alt har vært positivt. Det var egentlig planlagt at maskinen, som vi har hørt så lite om, skulle lanseres i USA i november i år.

  Slik blir det imidlertid ikke. Siste nytt nå er nemlig at maskinen ikke vil komme i butikkene før godt ut i 2005.

  Abonnerer på spill


  Det er det Florida-baserte selskapet Infinium Labs som står for spillsmaskinen Phantom, som strengt tatt er en liten pc som du kobler opp mot tv-en og nettet.

  Spillene må du abonnere på, og deretter laste ned til maskinen via bredbånd. Planen er at du vil motta Phantom gratis dersom du abonnerer på tjenestene i to år eller mer - om dette tilbudet vil være tilgjengelig i Norge, vet vi ikke.

  - Hele fjerde kvartal kjører butikkene kampanjer som retter seg mot julesalget. Vi føler imidlertid ikke at vårt produkt er noe som i hovedsak vil bli kjøpt til andre i julepresang - det er noe man kjøper til seg selv, forteller president Kevin Bachus i Infinium.

  Har ikke problemer


  Han nekter for at utsettelsen betyr at Infinium har problemer med lanseringen av konsollen, og tjenestene som danner grunnlaget for den.

  - Vi var i rute til å lansere Phantoms tjenester senere i år, sier han ifølge Gamesindustry.biz, og legger til:

  - Mange av våre samarbeidspartnere samt utgivere har fortalt oss at de tror den beste måten å gjøre suksess med konsollen, er å vente litt med å lansere den.

  Det er ikke satt noe ny dato på når Phantom vil bli lansert. I mellomtiden kan ryktene fortsette å sirkulere på nettet - der mange faktisk tror at vi aldri vil få se noe til Phantom i det hele tatt.

 • Se bilder av Phantom
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>LANG VENTETID:</B> Spillmaskinen Phantom er nå utsatt til neste år. Mange lurer på om vi får se den i det hele tatt ...